Triumph Sahipleri Buraya !

Bu arada paylaştığım gruba giren kimseyi göremeyince hemen çıkıyor, arkadaşlar böyle yaparsanız zaten kimse olmaz ki... Girelim duralım zararı olmaz o kesin, belki de faydası olur :)

Motosikleti
S1000XR
Selamlar dostlar. Bir Triumph Trident 660 satın aldım. Ve İstanbulda yaşıyorum. Bir Triumph ekibine katılmak hiç fena olmazdı. Herhangi bir Whatsapp grubu var mı ? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim. Ayrıca bu motoru daha önce kullanan deneyim sahibi arkadaşlarla da tanışmak isterim. Saygılarımla.
Hayırlı olsun hocam motorunuz, tekerinize taş değmesin. Bende bir 2-3 ay önce kadar takasla 660 aldım. 2 kez falan sürdüm. Bana çok küçük geldi motor, sonra kullanmadım bidaha yatıyor öyle. 😂

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Selamlar, Triumph Tiger 1200 kullanıcısıyım, Ben de bilgi paylaşımı vs için bir whatsap grubu arayışındaydım. Yukarıda bahsi geçen grupta kurallar biraz sıkıdır. Kimlik, ruhsat veya resmi belge fotokopisi isteniyor. Bu yüzden çıkarıldım.

Başka bir grup da bulamadığım için kurmak zorunda kaldım. Umarım faydalı hale getiririz. Bağlantısını ekliyorum. Özellikle Tiger kullanıcılarını beklerim.

https://chat.whatsapp.com/Ls3Ah7iUHonEUY2guuwPLu
En güzeli KTM grupları. Motor ne olursa olsun girebiliyorsun. Akşama 20 kişi teker yapmaya gidiyosun bide üstüne mangal yapıyosun. :D

İnsanları kullandıkları motosiklet markalarına göre analiz ediyorum artık. Fenotipten daha çok karakter belli ediyor. Mesela aklı başında olup da duke kullanan ya da psikopat olup da cbf125 kullanan görmedim. İstisnalar elbet olabilir ama henüz denk gelmedim.

En güzeli KTM grupları. Motor ne olursa olsun girebiliyorsun. Akşama 20 kişi teker yapmaya gidiyosun bide üstüne mangal yapıyosun. :D

İnsanları kullandıkları motosiklet markalarına göre analiz ediyorum artık. Fenotipten daha çok karakter belli ediyor. Mesela aklı başında olup da duke kullanan ya da psikopat olup da cbf125 kullanan görmedim. İstisnalar elbet olabilir ama henüz denk gelmedim.
CBF 150 ile başladım CRF 250 ve TIGER 1200 ile devam ediyorum. Racing tarz sürdüm nefret ettim, küçük cc KTM sürdüm beğenmedim. Acaba ben nasıl bir fenotipim :))

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yanlış zile basmışım... Ben hondacıyım :)
Kimse görmeden ....... :ROFLMAO:

Evet arkadaşlar Tiger 1200 whatsap grubumuz büyüyor, herkesi bekleriz, artık 2 kişi olduk : ))

Gruba katılmak için--> TIKLAYINIZ.

Bu arada kendi yaptığım çalışmaları kaybolmaması amacıyla bir dosyada topluyorum. Zamanla genişleyecek ve faydalı olacaktır.

Bilgi Deposu için-----> TIKLAYINIZ.

Evet arkadaşlar Tiger 1200 whatsap grubumuz büyüyor, herkesi bekleriz, artık 2 kişi olduk : ))

Gruba katılmak için--> TIKLAYINIZ.

Bu arada kendi yaptığım çalışmaları kaybolmaması amacıyla bir dosyada topluyorum. Zamanla genişleyecek ve faydalı olacaktır.

Bilgi Deposu için-----> TIKLAYINIZ.
Grup bayağı büyümüş. İki katına çıkmış. Süper. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar