Triumph Markası Hakkında Fikirleriniz Neler

Motosikleti
Ns200 15"
2024 ve üzeri modellerde ağır bakım 30.000 KM'ye çıkarıldı diye biliyorum. Siz 2024 güncellemesi almamış modellerden mi bahsediyorsunuz?

35.000 TL bilgisini yetkili servisten mi aldınız? Fiyat bana yüksek geldi. BMW R1300GS'in 20.000 KM bakımı için Borusan geçen hafta 39.000 TL demişti.
39.000 TL tutan bakımda neler yapılıyor?

2024 ve üzeri modellerde ağır bakım 30.000 KM'ye çıkarıldı diye biliyorum. Siz 2024 güncellemesi almamış modellerden mi bahsediyorsunuz?

35.000 TL bilgisini yetkili servisten mi aldınız? Fiyat bana yüksek geldi. BMW R1300GS'in 20.000 KM bakımı için Borusan geçen hafta 39.000 TL demişti.

Sizin kilometre başına bakım masrafınız, benim kilometre başına benzim masrafım ile aynı. :ROFLMAO:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Triumph == Trump :unsure: :unsure:
6dphmcc.jpg

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
2015 model tiger 1200 var, ön teker rulmanları ölmüş, servis 9000 TL istedi.. Biraz araştırdım ve 6204 2rs model rulman olduğunu öğrendim.. FAG marka kaliteli rulman aldım rulmancıdan 2 tanesi 350 TL... Bende zaten takım taklavat var, 9 binlik işi 500 TL nin altında paraya hallettik.

Servis düdüklüyor biraz.

2015 model tiger 1200 var, ön teker rulmanları ölmüş, servis 9000 TL istedi.. Biraz araştırdım ve 6204 2rs model rulman olduğunu öğrendim.. FAG marka kaliteli rulman aldım rulmancıdan 2 tanesi 350 TL... Bende zaten takım taklavat var, 9 binlik işi 500 TL nin altında paraya hallettik.

Servis düdüklüyor biraz.
Rulmanın öldüğünü nasıl anladın? Benimkiyle karşılaştırıcam da.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Teker sallanıyordu, ön teker göbeği bariz şekilde oynuyordu.. Tabi ona bakmadan önce son bir kaç haftadır dengesi kötüydü motorun.

Rulman testi için lifte kaldıracaksın yada orta sehpaya alacaksın yada kriko ile bir şekilde ön teker boşa çıkacak.. Sonra tekerin en altından tutup sağa sola zorla, direksiyonu çevirir gibi değil ama, tekeri sağa sola salla, göbekten görürsün oynamayı.

Yarın kısa video çeker paylaşırım

Motosikleti
Ns200 15"
80 ve üstü hızlarda uğultu yapıyorsa rulman ömrünü tamamlamış, rulmanın ortasına parmağınızı sokup dönme yönlerinde hareket ettirin eğer aşırı boş veya dönüşte pürüz hissediyorsanız rulman ömrünü tamamlamış.

Benim gidonu çevirirken çok az zorlanma var gibi sadece. Lastik değişimi yaparken usta boşluk çok az demişti.

Motosikleti
Ns200 15"
Benim gidonu çevirirken çok az zorlanma var gibi sadece. Lastik değişimi yaparken usta boşluk çok az demişti.
Lastik basınç düşüklüğü veya furş yatakları yağsız kalmış veya sıkı ayarlanmış olabilir. Gidondaki ağırlığa göbek rulmanı etki etmez.

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
bunlar nasıl paralar böyle ya, arabaya bile bu kadar bakım parası vermiyorum, Opel'in gözünü seveyim :ROFLMAO:
20.000 de yapılacak işlemlerin bir listesi var mı?
Sizin kilometre başına bakım masrafınız, benim kilometre başına benzim masrafım ile aynı. :ROFLMAO:
39.000 TL tutan bakımda neler yapılıyor?
Konuyu BMW bakım maliyetleriyle sabote ettim sanırım. :D

Telefonda konuşup fiyat almıştım, net liste yok elimde ama şunları hatırlıyorum;
Buji seti Değişimi, Sübap Ayarı, Şaft Bakımı ve rutin bakımdaki işlemler.

• Beğen
Tepkiler: F54
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache

rulman dağılmış haldeyken kayıt alsam iyi olurmuş, kısa şekilde hasar tespitini nasıl yapacağını ve nasıl sökeceğini anlatmaya çalıştım... detaylı sökme işlemini yabancı bir videodan izledim öğrendim ben, o videoyu da paylaşayım. sardırarak bakabilirsin detaylı olana da.

benim tekerde rulmanın bir tanesi param parça olmuş, rulman keçeleri tutuyormuş dağılan bilyeleri... 2 rulmandan bir tanesi haşat olmuştu ama teki sağlamdı... tabi sökünce ikisini bir den değiştiriyorsun.

sökülen rulmanların resmini çektim, param parça olanın dış bilezik kısmını kullandım bu arada, yeni rulmanı yerine oturturken eski rulmanı dayayıp çekiçle yüzeylere eşit vurarak soktum... eğer sürekli tek noktaya vurursan sıkışır ve bilyelerin yerleştiği duvara zarar verir...

bilyelerden önce keçeyi söküyorsun, keçeyi sökerken dikkatli sök çünkü onu tekrar kullanabilirsin, keçelerin iki tanesi 2600 tl, zarar vermeden sökersen tasarruf etmiş olursun. bilyeler için 5200 tl istediler, 1200 tl işçilik istediler. istanbul florya da triump servisinde fatura böyle.

g1lkvll.jpg

lj1j2hq.jpg

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlk Sym Wolf'ümü kullanırken Şile'nin köylerinde arka göbek rulmanım dağılmış, arka tekerim kilitlenmişti. Çok şükür düşmemiştim. "Len acaba ne yapsak, ne etsek?" diye düşünürken bir tane kurye kardeşim bana destek olmuş, motoru yürür hale getirmişti, telefonla konuştuğum ustam da "abi hemen buraya gel ama sakın basma" demişti, o şekilde ustama gidip rulman değiştirmiştik.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Rulman işi çok teylikeli. Yannış bir şeyler yabmayın! Haber 7'ye haber olursunuz...

Damacanadan sonra rulmana tecavüz!​

Karaman'da 34 yaşındaki F.K sıradışı bir fantezi deneyince cinsel organını çelik rulmana sıkıştırdı. Kan dolaşımı durdu, rulman 8 saat organda kaldı. Cinsel hayatı bitti!​

Damacanadan sonra rulmana tecavüz!

GİRİŞ 17.05.2011 16:07GÜNCELLEME 11.10.2013 16:35

Karaman'da bekar olan ve yalnız yaşadığı öğrenilen F.K isimli şahıs, evinde otomobil ve motosiklet tekerlerinde kullanılan ortası delik olan rulman ile mastürbasyon yaparken ereksiyon oldu.
Sıkışma yüzünden kan dolaşımı durunca rulman 8 saat F.K nın cinsel organında kaldı. Rulmanı kendi uğraşlarıyla çıkaramayan F.K durumu arkadaşlarına söyledi. Arkadaşlarıyla Karaman Devlet Hastanesi'ne gelen F.K burada yapılan 2 saatlik bir cerrahi operasyon sonucunda rulman penisinden çıkarıldı.
CİNSEL HAYATI BİTTİ
"Şeytana uydum" diyen F.K Üroloji servisinde 1 gün yattıktan sonra taburcu edildi.
F.K'nın cinsel organında zedelenmeler oluştu. Cinsel organın dolaşım yolları kapandığı için işlev yeteneğini kaybettiği öğrenildi.
DAMACANAYA TECAVÜZ VAKASINI GÖLGEDE BIRAKTI
Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 2009 yılı Temmuz ayında meydana gelen olayda da, su dağıtıcısı N. K. su götürdüğü bir apartmanın asansöründe, boş damacana ile masturbasyon yaparken güvenlik kamerasınca iki kez görüntülenmişti.
Olayla ilgili şikayetler üzerine başlatılan soruşturmada savcılık, "takipsizlik" kararı vermişti.
HABER 7 - ZEDHABER

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar