Tricity Ile Anılara Yolculuk Başlangıç - Altin Elbiseli Adam

Seviye Esra Erol, Müge Anlı programları civarına düşmüş sanki.

Aea ilk çıktığından beri izlerim, kendine hastır ama son zamanlarda bu video işini abartmaya ve taraflı olmaya başladı.Abicim sen motorları test et, tarafsız ol izleyelim ne gerek var böyle cansının üzerinden reklamlara.Bir kurgu yapılmaya çalışılmış ama olmamış be hocam.Çok üzülüyorsa gidin kabrine iki dua okuyun.Tekli röportajlar filan survivor çekiyonuz sanki.Kurmaca dedikodular.

Yarın öbür gün bu canısın başına her geleni çekilecek mi canısın evleniyor ama paramız yok yamahaya bize motor verdi kuaföre gittik.
Ekip üyeleride: -o gün canısın çok mutluydu saçına röfle yaptırmıştı bla bla
Aea : -Ben aileyi minibüsle alırım

Hasta milletiz...
Hiçbir şey üretemeyen, yaratıcılıktan uzak, anca ona buna bok atarak kendini tatmin eden bir nesil ve bu insanların zihninde birer pencere açmaya çalışan öncüler. Birbirinin tıpatıp aynısı videoları izleyip durun, aman zihinleriniz, ufkunuz zorlanmasın. Ama bu yaratımları gerçekleştiren insanları, tüm çapsız lığınız ile eleştirmeyin.

Bu fikir ile ortaya çıkan kişi olsaydım, maddi kaynak yaratıp, tüm zorluklara katlanıp ortaya çıkan eserimle gurur duymak isterken mal mal yorumları okusaydım, o işi bırakırdım veya bu tip adamların beni takip etmemesi için elimden geleni yapardım.

Bir kısmı gerçek, o kısmı kurgu, bu kısmı bilmem ne diye yorum mu olur? Tam zamanlı yüksek kalite çekim yapan ortam kameraları mı döşeli olacak her yerde? Aralarında gerçekleşen konuşmaları ve olayları yeniden canlandırmışlar. Bunların gerçek zamanlı çekimler olduğuna inanmamız beklenerek kurgulandığını düşünen bile var. Bu zihniyet, bu kapalı zihinler, bir güç tarafından empoze edilen her fikre kapılmaya ama çemberin dışındaki her düşünceye muhalefet etmeye programlanmışlar.

İzlerken tabii ki rahatsız olacağız, üzüleceğiz, empati yapacağız. Ortada annesini kaybeden bir kızcağız var. Bu yolculuğa çıkılmasının sebebi, annesini kaybeden kişinin anılarına bir yolculuk yapmak, anıları tazelemek vb... İnsani bir anı yaşarken, o duygu yoğunluğunu nefrete dönüştürenler; sıkıntı sizde. Keşke azınlık olsanız...

Hasta milletiz...
Hiçbir şey üretemeyen, yaratıcılıktan uzak, anca ona buna bok atarak kendini tatmin eden bir nesil ve bu insanların zihninde birer pencere açmaya çalışan öncüler. Birbirinin tıpatıp aynısı videoları izleyip durun, aman zihinleriniz, ufkunuz zorlanmasın. Ama bu yaratımları gerçekleştiren insanları, tüm çapsız lığınız ile eleştirmeyin.

Bu fikir ile ortaya çıkan kişi olsaydım, maddi kaynak yaratıp, tüm zorluklara katlanıp ortaya çıkan eserimle gurur duymak isterken mal mal yorumları okusaydım, o işi bırakırdım veya bu tip adamların beni takip etmemesi için elimden geleni yapardım.

Bir kısmı gerçek, o kısmı kurgu, bu kısmı bilmem ne diye yorum mu olur? Tam zamanlı yüksek kalite çekim yapan ortam kameraları mı döşeli olacak her yerde? Aralarında gerçekleşen konuşmaları ve olayları yeniden canlandırmışlar. Bunların gerçek zamanlı çekimler olduğuna inanmamız beklenerek kurgulandığını düşünen bile var. Bu zihniyet, bu kapalı zihinler, bir güç tarafından empoze edilen her fikre kapılmaya ama çemberin dışındaki her düşünceye muhalefet etmeye programlanmışlar.

İzlerken tabii ki rahatsız olacağız, üzüleceğiz, empati yapacağız. Ortada annesini kaybeden bir kızcağız var. Bu yolculuğa çıkılmasının sebebi, annesini kaybeden kişinin anılarına bir yolculuk yapmak, anıları tazelemek vb... İnsani bir anı yaşarken, o duygu yoğunluğunu nefrete dönüştürenler; sıkıntı sizde. Keşke azınlık olsanız...

Ancak bu kadar güzel açıklanabilirdi evet böyleyiz. Bizim gelişememizin, bilinçli eğitimli ve ileri seviye olmamamızın sebebi bu ve bu gibi şeyler. Ben konuyu açarken biliyordum nerede nasıl bir toplumda yaşadığımı böyle şeyler yazılacagını vs. biliyordum. Umarım Barkın abi okumaz bu sayfayı..

- Acıya dayanarak reklam yaptı diyen mı dersin, konuyu Cansın ın hayatı zanneden mi. Bu bir oluşum ve hiçbir oluşum yenilik yapmadan ayak uyduramaz bişeylere ve gelişemez, herşey sizin gibi düz sıradan ve mecazi olarak tek parça kalmamalı. -

Son düzenleme:
Camianın böyle dolu bir ekran yüzüne sahip olması büyük bir şans iken en ufak reklama bile tahammülünüz olmaması gerçekten çok acımasızca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar