Transtasdelen:)

Selam,

Tasdelen ormanlarındaydık.Hem antreman yaptık hem gezdik.Eğlendik…
İşte videosu:king:

Hepsini izleyemedim ama gezi programı tadında olmuş. Çekimler ve montaj güzel...

çekimler güzel,gezide güzel olmuş tebrikler.yanlız bidahakine haber verinde bizde gelelim.bende çekmeköy'deyim yakınım

Teşekkür ederim,belki uzun gelmiş olabilir video.Farklı şeyler denedik bu sefer.Oldukça yorucu oldu ,sürekli motordan in bin vs.Ama sonuç güzel oldu diyebilirim:)Yalnız Hd yüklemiştim ama olmamış.Ona tekrar bakacağım.

Hepsini izleyemedim ama gezi programı tadında olmuş. Çekimler ve montaj güzel...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Tamam ,HD baktım.

Teşekkür ederim,belki uzun gelmiş olabilir video.Farklı şeyler denedik bu sefer.Oldukça yorucu oldu ,sürekli motordan in bin vs.Ama sonuç güzel oldu diyebilirim:)Yalnız Hd yüklemiştim ama olmamış.Ona tekrar bakacağım.

bu lastiklerle, o yollarda yardırmak :cat:
sizin antreman filan yapmanıza gerek yok, siz olmuşsunuz zaten :)

Çok teşekkürler, gazlamalı keyifli bir gün geçirdik.Süper kesin haber veririz bir dahakine.Senin motora göre oralar:)

çekimler güzel,gezide güzel olmuş tebrikler.yanlız bidahakine haber verinde bizde gelelim.bende çekmeköy'deyim yakınım

Nedense yüklendikten bir süre sonra HD izletebiliyor. Benim tatil videosu 6 dakika oldu. 3 dakika hedeflemiştim aslında :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

Tamam ,HD baktım.

Tekerinize sağlık çok güzel ve eğlenceli olmuş :) Bence KTM size sponsor olmalı ;)

Pantalonlarımız aynı :queen:

Sanki kardeşiniz 1 tık daha deli kullanıyor :)

Bende dl yi satınca 1190 düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

Çok beğendim , nazar değmesin.
Booool gazlamalar.
Kazasız , belasız ...

En sevdigim pantalon.Tam yazlik☺
Kardesim birkac tik daha ilerde hatta diyebiliriz katiliyorum😊
1190 kesinlikle tavsiye ederim.Aradigim hersey fazlası ile onda:)
Cok tesekkurler.

Pantalonlarımız aynı :queen:

Sanki kardeşiniz 1 tık daha deli kullanıyor :)

Bende dl yi satınca 1190 düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

Çok beğendim , nazar değmesin.
Booool gazlamalar.
Kazasız , belasız ...

En sevdigim pantalon.Tam yazlik☺
Kardesim birkac tik daha ilerde hatta diyebiliriz katiliyorum
1190 kesinlikle tavsiye ederim.Aradigim hersey fazlası ile onda:)
Cok tesekkurler.
Konunuzuda baltalamak gibi oluyor sanırım ama tutamaadım kendimi :)

Kle 650 den sonra , 1190 size ''vay be ne biçim gidiyor bu meret'' dedirtti mi?

Tabi cevap vermeye çalışayım.
Ben daha önce hep tek silindir kullanıyordum.Hafif ve güçlü motorlar oluyordu bunlar.Çok zevkli ,atak sürüşler yapıyordum:)
Ama uzun yolda daha rahat edebilmek amacı ile 2 silindir touring enduro diyebileceğimiz motor alma karar verdim.Ktm de malesef yoktu ve Kawasaki sevdiğim bir marka idi.Kle 650 ise harika bir motordu.Her istediğimi verdi.Yine alır binerim.Ama alıştığım gücü veremedi:cherry:
1190 Enduro Touring motor olarak vay be ne gidiyor tabi dedirtti.Hala arasıra dedirtiyor:queen:

Konunuzuda baltalamak gibi oluyor sanırım ama tutamaadım kendimi :)

Kle 650 den sonra , 1190 size ''vay be ne biçim gidiyor bu meret'' dedirtti mi?

Süper Moderatör (BBRR)
Extreme spor VTR leri tadında çekim olmuş .. Bir sunum hazırlayıp sponsor desteği ile ülkeler arası belgesel tadında bir proğram yapmayı neden düşünmüyosunuz .. Yapanların sizden fazla donanımı yok buna inanın ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar