Transalp'e yakışırmı sizce?

Bu eksoz Transalp'e yakışırmı?

• Evet

Oy: 8 20.0%
  • Hayır

Oy: 32 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
orjinalinden güzel olmaz. Transalp in orjinal sesi değişmesin sadece görüntü olarak değiştirebilirsin..

o TIR sesi gibi sesi yokmu ve gazı bıraktınmı çiuvvv diye invelemesi..
ama yok yok orjinalini bozma yaw..:bounce:

Orjinali daha iyi abi. Photoshop ile yapıverdim anca bu oldu.

Arkadaşım teşekkür ederim.Eline sağlık.Görünen köy kılavuz istemez.Yorumlarınıza saygı duyuyor ve bende size katılarak orjinali diyorum.
Esasında hiç böyle bir şey aklımda yoktu geçen haftalarda formda arkadaşlar TA nın eksozuna bir yakıştırma yaptılar dalga geçtiler,(çocuk pipisi gibi falan diye) kafama takıldı onun için bu arayışa girdim ama sonra vazgeçtim.

Arkadaşım teşekkür ederim.Eline sağlık.Görünen köy kılavuz istemez.Yorumlarınıza saygı duyuyor ve bende size katılarak orjinali diyorum.
Esasında hiç böyle bir şey aklımda yoktu geçen haftalarda formda arkadaşlar TA nın eksozuna bir yakıştırma yaptılar dalga geçtiler,(çocuk pipisi gibi falan diye) kafama takıldı onun için bu arayışa girdim ama sonra vazgeçtim.

Kim çocuk pipisi dediyse halt etmiş... Bence bu söylentilere takılma...

Orjinali gayet şık ve sesi bence güzel...

Rica ederim. Orjinali aslında bir çok motor için modifiye gibi durur abi bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar