Transalp'e yakışırmı sizce?

Bu eksoz Transalp'e yakışırmı?

• Evet

Oy: 8 20.0%
  • Hayır

Oy: 32 80.0%

• Kullanılan toplam oy
    40
Arkadaşlar Formda dolaşırken eksozlarda takıldım.Resimdeki eksoz sizce transalpe yakışırmı yakışmazmı yorumlarınızı rica ediyorum.Teşekkürler.

Taktırmayı düşündüğüm eksoz

Buda orjinali

Bence yakışır, (ona ne yakışmaz ki) ama senin TA siyah, bunu mu taktıracaksın ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
peki bu egzozlar sadece goruntu mu sesde ve performansta bi değişiklik oluyor mu?

ben de beğenmedim doğrusu. aslında egsoz şık ama, orjinalinin yanında sönük kalır bence.

Bir de fazla uzun bence, dışarı taşmış sırıtıyor:farao:

orjinal orjinaldir boşver.:mrgreen:

yaa arkadaşlar o sitede cbr 125 in siyahıda var. şunu TA ya bir fotoshoplayında bir bakalım olacakmı? Fhotoshop bilen arkadaşlardan ricam olur.

peki bu egzozlar sadece goruntu mu sesde ve performansta bi değişiklik oluyor mu?

Dayım motosiklet tamircisi.Sordum evet aynen sesinin iyi çıktığını performansı artırdığını söyledi.

Arkadaşlar firmayı aradım.Sesi artırıyormuş isteğe bağlı kapak koyup sesi ayarlayabiliyormuşuz.Ayrıca 4-5 beygir gücüde artırıyormuş.Siyah,mavi,kırmızı ve nikelajlı renkleri varmış.İsteğe bağlıda özel renke boyuyorlarmış.Ve fiyatlarıda 350,400,450 ytl arasında imiş.Manuel ses ayarlama kapağıda ilave 50 ytl.Bilgilerinize.

Son düzenleme:
ben taktırdım scootera gerçekten etkisi oluyor.. bi kere motorun sesi çok güzel oluyor.. transalpde daha iyi olacağına eminim.. ama bu yukardakinin şeklini beğenmedim.. benim yaptırdığım yer kendi imalatı idi krom kaplama motosiklet için özel peformans eksoz yapıyordu.. gayette ucuza mal oldu..

ben taktırdım scootera gerçekten etkisi oluyor.. bi kere motorun sesi çok güzel oluyor.. transalpde daha iyi olacağına eminim.. ama bu yukardakinin şeklini beğenmedim.. benim yaptırdığım yer kendi imalatı idi krom kaplama motosiklet için özel peformans eksoz yapıyordu.. gayette ucuza mal oldu..

abi bence cok para ya sen kaca yaptırdın biraz bilgilendirir mısın bizde yaptırsak yanı nasıl alacaz kargo falan mı?

Eğer karar bende olsaydı performans için bile o egsozu takmazdım ama karar senin motor senin olmamış:farao:

Transalp'e egsoz modifiyesi bence hiç hoş olmaz. özellikle de o egsoz. Ben ER 5 imde kullanmıştım o egsozu şimdi tiger kullanıyorum. Transalp'in orjinal egsozu daha iyi duruyor. Şahsen ben hiç düşünmezdim.

Son düzenleme:
bencede orjinal daha hoş duruyor makinada ama sen bilirsin dedinmi kavga çıkmazmış

26 ya 5 artık takdırmassın bunu baksana kimse sevmemiş

bende sevmedim, orjinal egsozun gayet iyi

takılması dunyanın sonu degıl yanı o da duru bıse olmaz ama orjınalı bencede daha şık...!

060527200745oc1.jpg

siyah smokehead örneği,
ama bana kalırsa ta ya bu egsozdan taktırmamalısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar