Transalp Aldim En Sonunda...

SAVASXXL' Alıntı:
teşekkurler kardeşim africayı aldım 1 ay uğraştım masrafından korktum ve hemen sattım bınememedım bile yane
ama bu çok temiz bir makina...
Afrika'nın ne gibi masrafı vardı ?
Ve yeni motorun hayırlı olsun, kazasız eskit.

alpayism' Alıntı:
Afrika'nın ne gibi masrafı vardı ?
Ve yeni motorun hayırlı olsun, kazasız eskit.
dostum ben arızalı olarak almıştım beyın falan istiyordu grenaj vs vs baktım olacak gıbı değil tr de çok uçuk fiyatlar yunanistanda ise beleş gıbı bişey
mesela beyin e tr de 1000 ytl çekebiliyorlar yunanistanda 150 euro:cherry:
ee bizde bunu yunanda binmeyeceğimize göre sattım kurtuldum

gerçekten temiz bi makina gibi gözüküyo güle güle kullan. önümüzde ki 3 yıllık planda bi transalpte ben düşünüyorum. kısmet...

aalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhımmm bende transalp istiyorummm :salut: :salut: :salut:
hayırlı uğurlu olsun,,mutlu mutlu kullan inşallahh.dua et de hayalini kuran herkes transalp sahibi olsun :salut: :salut:

hayırlısı olsun hocam.Transalp güzel motor.Sınıfının güçlülerinden yani.olmayanlara nasip olur inşallah.

Süper Moderatör (BBRR)
savaş kardeş turnayı gözünden vurmuşsun hemde iyi bir fiyata hayırlı uğurlu olsun motora baktım cidden çok temiz ...

bide başlığı taşıdım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun Savaş bey, hayalimdeki motor. Hala da hayallerimde kalacak gibi. Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun valla birileri motosiklet alınca kendim almış kadar heyecanlanıp seviniyorum. Kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim.

Darısı benim gibi motosiklet isteyip bekleyenlerin başına nediim

teşekkurler arkadaşlar herkeze ALLAH gönlundekı motoru nasip etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar