Transalp Aldim En Sonunda...

1 Aylık bir motorsuzluktan sonra canıma tak etti ve çokuygun bi transalp aldım 20.000 km 2.sahibi oldum siyah renkte ve full aksesuar var turing cam - hepco becker motor koruma - kappa çanta - kappa on cam- kappa yan çanta demirleri- DİD ZİNCİR-DİD JANT çok aşırı temiz çok mutluyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dılerım

http://img253.imageshack.us/img253/57/dcp13044tj.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/8844/dcp13057ar.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/2615/dcp13069hi.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun birader kazasız belasız sürüşler

arkadaşım hayırlı ugurlu olsun... ayıp karşılazsan kaç paraya aldın yinede kusura bakma..

hakpek' Alıntı:
arkadaşım hayırlı ugurlu olsun... ayıp karşılazsan kaç paraya aldın yinede kusura bakma..
Niye ayıp kaçsın kardeş 2003 model ve çok ama çok uygun bir fiyata 9.000 ytl ye aldım bu fiyata bulamadım hiç 1 tane bile...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
savaş hayırlı olsun transalp yazısınıda sil artık:cat:

pardon trasalp arıyom yazısını tabi:queen:

Son düzenleme:
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle..

abi hayırlı olsun africatwın istiyordun transalpe kısmetmiş allah kaza bela vermesin:cat:

teror' Alıntı:
abi hayırlı olsun africatwın istiyordun transalpe kısmetmiş allah kaza bela vermesin:cat:
teşekkurler kardeşim africayı aldım 1 ay uğraştım masrafından korktum ve hemen sattım bınememedım bile yane
ama bu çok temiz bir makina...

arkadaş hakketen hayırlı olsun makıne epey ıııyıııııı ..kazasız belesız kullanman dileği ile ..

savaş abiiiiiiiiiiiiiii yakışır vallaaaa...helaaalllllll...ulan kendim almış gibi sevinmediysem ne olayım...yakışır...ıslatırız artık...bi tur verirsin...kaynaşlıdan dönüp gelirim...tükkan benim dimi abi...yiğenlerimi ısırırım...

Çok güzel motosiklet hayırlı olsun.Ama ama şu söylemezsem gece uykum kaçar ABİ ÇIKAR O ARKASINDA Kİ KUTUYU YAAAAAAAA :queen: :queen: :queen:

Breeehhhbeeee,maşallah allah nazarlardan saklasın.:cat: Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız,keyifli sürüşler dilerim.:rendeer: Allah bizede böyle bir aslan parçası nasip eder inşallah:cherry:

Hayırlı olsun kardeş güle güle kullan nasıl makina oldugunu kullandıkça anlarsın öldüremezsin bakımını eksik etmedikçe.
Ayrıca bedava almıssın
kim oldugunu bilmiyorum ama nette bi yerde görmüştüm transalp arıyorum felanca sitedeki gibi uçuk fiyat vermeyin diye
Artık kullandıkça satmaya gönlün olmayıp 10 un üstü fiyatı koyarsın sende
hehe..
Eyer bi sıkıntın olursa beni ekle msn den sorabilirsin
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
[email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sapancada ıslatırız artık geziye bekleriz bu arada bi enduro team istanbul yapın artık :)

Hehe

FutureShock' Alıntı:
Çok güzel motosiklet hayırlı olsun.Ama ama şu söylemezsem gece uykum kaçar ABİ ÇIKAR O ARKASINDA Kİ KUTUYU YAAAAAAAA :queen: :queen: :queen:
Arkadaş o makinaya o çanta gider kaskını montunu vs o makinanın üstünemi koyacaksın elcik korumaları var en ufak poşeti asamazsın ve ENDURO ya çanta koyulur RACE de saçma durur
kazasız sürüşler dilegimle:rendeer:

transalp650' Alıntı:
Arkadaş o makinaya o çanta gider kaskını montunu vs o makinanın üstünemi koyacaksın elcik korumaları var en ufak poşeti asamazsın ve ENDURO ya çanta koyulur RACE de saçma durur
kazasız sürüşler dilegimle:rendeer:
teşekkurler barış kardeşim benım söyleyeceklerımı dile getirmişsin:D
mete yavrum al Türkiye turuna çık istersen köpeğin olur
herkeze teşekkur ederım arkadaşlar hepinize aylavyu

hayırLı oLsun. Ama bi ara fotoğraf makinesinin tarihini ayarLayın 1999 tarih atmış. 2003 modeL motor 1999 senesinde komik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar