Transalp Aldim En Sonunda...

karsberSky' Alıntı:
hayırLı oLsun. Ama bi ara fotoğraf makinesinin tarihini ayarLayın 1999 tarih atmış. 2003 modeL motor 1999 senesinde komik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
makinaya pili şarjdan çıkartıp bastım ınan bakmadım o heyecanla
saol uyarın için...

hayırlı uğurlu olsun kıskandım yav şimdi, idealimdeki motor transalp, hele bu sene okul bitsin atama yapılırsa ilk işim kredi çekip transalp almak olacak, güle güle kullan, bence bundan daha iyi bir tercih olamazdı, çok iyi yapmışın:cat: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

Memleket bir endurocu daha kazandı.

Katılacağım aranıza seneye

BÜtÜn ArkadaŞlara TeŞekkur Edİyorum Herkeze Allah GÖnlundeki Motoru Nasİp Etsİn...

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

SAVASXXL' Alıntı:
mete yavrum al Türkiye turuna çık istersen köpeğin olur

abi Allah razı olsun senden...iyiliğini güzelliğini çok gördük senin...cüssen gibi yüreğinde büyük...canımsın...regal raptor bayiliğini aldın dimi abi...tükkanı açtınmı...o kadar msnde onlınedayız ama orda sormak aklıma gelmedi...hani diyomki bu işi yapmaya başladıysan artık inceden reklam olayına girsek...ben gönüllü senin reklamını yaparım...şu an Denizlideyim...burda herkes regal raptor hastası...dün Uşakta bile regal gördüm yav...len bu Harleymi falan derken bide baktım regal...methediyor herkes...:cat:

Ah ulan!Bir gün ben de Fazer'imi aldım diye başlık açabilecekmiyim acaba?!Şİmdiden hayırlı olsun.Üslub konusunda da özür dilerim.Samimi bir arkadaş ortamında konuşuyormuşuz gibi tepki vermek istedim.Sevgiler.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inşallah...:rendeer: Cihazın çok güzel,nazar değmesin...Fiyatıda gayet iyi gerçekten:cat:Allah yolunu açık etsin...

Allah kazadan beladan korusun güle güle kullan...:rendeer:
Ona iyi bak büyüğünce VAREDERO olacak:mrgreen:
Farında yolunda hep açık olsun....

hayırlı olsun arkadaşım
da
sitede ufak motorlu kalmayacak yakında
zühtü paşa gezilerde artık bizi nereye atar kim bilir :p

dostum,hayırlı olsun enduronun babasını almışsın kazasız keyifli sürüşler dilerim

hayırlı olsun. güzel motormuş. kazasız sürüşler :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar