[Trakya - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) aradık özerde öyle bir yerde bırakmak zorunda kaldımki motoru çalınmaması imkansız verdik haber jandarmaya felan çalındıgına ait kagıt aldık o motor uçtu dönmez daha şimdi yeni bir motor almam lazım en acilinden kredi ile alıcam ama hiç anlamıyorum bu kredi işlerinden

Birde arkadaşlar çorluya felan giden olursa özer,faruk vs banada haber verin bende gelcem :) adamlara ulaşamıyorum bari oraya gideyim

Son düzenleme:
abi çok üzüldüm yaa:salut:
Üzülme kardeşim ben çokfazla üzülmedim çünkü bu arada özledim seni görüşelim bir ara yaf :rendeer:

pek umrunda değilmiş gibi gözüküyor.. :p
Paşam nasıl üzüleyim lanet alet bir asoss'a giderken 3 kere yolda bıraktı beni yok yag kaçırı yok arka teker kampanası lastigi sıkıştırır
En son çanakkaleden yalova üzerinden motoru yaptırdıktan sonra geri geliyorum yalovada kayış koptu verdik bir dünya para yaptırdık yola devam yalovadan bayan arkadaş aldım :wiinkk: tekirdağa dogru yola çıktım silivride tekrar kayış kopunca biiiiiiiiiiiipppppppppppppp................. yagmurda yagıyordu lanet olsu senin gibi motora dedim bıraktım onlamı ugraşacam yaa

Ama şimdi alacagım motor giderse kendimi daglara taşlara vururum intihar ederim :salut::salut: gerçi kaskosunuda yaptırıcam aldıgım gibi bu arada 3 vakte kadar yol gözüküyormu ?

KOGUŞŞŞŞŞŞŞŞŞ KALLLLKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
nerdesiniz yawwwwwwww

aşkın birazdan resimleri görürsün özer eklerse tabi
bende bilmiyordum çok açılmayız dedik,birde baktık ki kıyıköye gelmişiz

DJhaylaz

Harbi bende özledim abi buluşalım yaaa

Faru59

Bensiz kıyıköy e mi gittiniz yoksa:salut::salut:

Son düzenleme:
çok ani oldu aslında,kimse bilmiyordu karıştırana karşılamaya gittik arkadaşları,istden gelen arkadaşlar vardı.kıyıköye gelmeden biyer vardı adını hatırlamıyorum oraya gidelim dediler iyi dedik birde baktık kıyı köye gelmişik.ani oldu belli olsa topik açılırdı zaten.
o yüzden kusura bakma yani

Çaktırmadan geziyorlar yapılacak iş degil bu yaw :(
Gerçi olsun haberim olsada gelemem motorum yokki :(
Burdan bir abiyle görüşüyoruz ama bakalım peşin verecegim ücret az geliyor birşeyler daha ayarlıyabilirsem alıcam ondan motoru ondan sonra fulltime gezilere akıcam :)

Arkadaşlar merhaba ben mehmet Hayraboluda yarışlarda tanışmıştık. Hatırlayanlar olabilir Hyosung GT 250 Comet kullanıyorum. Artık bende gezilerinizi buradan takip edip katılmak isterim. Motoruda satılığa çıkardım ama olsun nasılsa yine alıcaz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar merhaba ben mehmet Hayraboluda yarışlarda tanışmıştık. Hatırlayanlar olabilir Hyosung GT 250 Comet kullanıyorum. Artık bende gezilerinizi buradan takip edip katılmak isterim. Motoruda satılığa çıkardım ama olsun nasılsa yine alıcaz :)

hoşgeldin Mehmet
ben de bir süreliğine gezilere buradan katılıyorum
3 ay sonra yeniden motor alıncaya kadar F klavyeye binecegim:)

Hoş geldin arkadaşım hayrabolunda yapılan yarışmalara bende katılmıştım ama galiba biz senle tanışmadık yada ben hatırlamıyorum neyse canım önemli degil bir dahaki gezide tanışırız inşallah bol bol bu aralar bende bir gt 250 r ın peşinden sürüklenip gidiyorum alacam inşallah hiç kaçarı yok :queen:
Tekrardan hoşgeldin:cat:

mehmet abi aramıza hoşgeldin mademse :)) Süper oldu valla kış geldi ya :D Motora ne kadar istiyosun özelden yazsana :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar