Hayırdır abi motor a bişey mi oldu yoksa![]()
İmzama baksana caner :queen:
İmzama baksana caner :queen:
Üzülme kardeşim ben çokfazla üzülmedim çünkü bu arada özledim seni görüşelim bir ara yaf :rendeer:abi çok üzüldüm yaa:salut:
Paşam nasıl üzüleyim lanet alet bir asoss'a giderken 3 kere yolda bıraktı beni yok yag kaçırı yok arka teker kampanası lastigi sıkıştırırpek umrunda değilmiş gibi gözüküyor..![]()
Arkadaşlar merhaba ben mehmet Hayraboluda yarışlarda tanışmıştık. Hatırlayanlar olabilir Hyosung GT 250 Comet kullanıyorum. Artık bende gezilerinizi buradan takip edip katılmak isterim. Motoruda satılığa çıkardım ama olsun nasılsa yine alıcaz![]()
Hoş geldin arkadaşım hayrabolunda yapılan yarışmalara bende katılmıştım ama galiba biz senle tanışmadık yada ben hatırlamıyorum neyse canım önemli degil bir dahaki gezide tanışırız inşallah bol bol bu aralar bende bir gt 250 r ın peşinden sürüklenip gidiyorum alacam inşallah hiç kaçarı yok :queen:Arkadaşlar merhaba ben mehmet Hayraboluda yarışlarda tanışmıştık. Hatırlayanlar olabilir Hyosung GT 250 Comet kullanıyorum. Artık bende gezilerinizi buradan takip edip katılmak isterim. Motoruda satılığa çıkardım ama olsun nasılsa yine alıcaz![]()