[Trakya - MT]

Yağmur yok ama rüzgarı boldur bizim buranın. Gerçi bigün çok rüzgarlı bigün yaprak kıpırdamaz oluyor sağı solu belli değil anlayacağın. Birde buradan ta İzmir e gideceksin :)

tşkler uyarın için montun o zaman yagmurlugunuda alayım yanıma rüzgarı çok iyi gesiyor çarpmasın bide baf alayım boynu kapatalım yeter :rendeer:

tşkler uyarın için montun o zaman yagmurlugunuda alayım yanıma rüzgarı çok iyi gesiyor çarpmasın bide baf alayım boynu kapatalım yeter :rendeer:

Alma sen yanına hiçbişey
Dükkandan satarız sana hem yenı motor yenı kıyafet olur :p
Kask mont v.s. ne ararsan var hemde uygun fiyatlarla :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne oldu yaf hiç sesiniz çıkmıyor bu aralar ?

slm herkese ya net kesikti.. şimdi geldi.. erhan (Vasco) Gelmişte Gidiyor bile şimdi.. hemen satışını almış otobüs varmış bindirmişler gitmişler şimdi konuştum ayıp oldu falan diyo... Oldumu ERhan şimdi Yani *

slm herkese ya net kesikti.. şimdi geldi.. erhan (Vasco) Gelmişte Gidiyor bile şimdi.. hemen satışını almış otobüs varmış bindirmişler gitmişler şimdi konuştum ayıp oldu falan diyo... Oldumu ERhan şimdi Yani *

abi sen nerdesin yaww. özlettin kendini:p

Arkadaşlar Yardımlarınız için tşkler özellikle Emrah ve ustası Erol abi, Ve özer kardeşim hakkınızı helal edin valla :rendeer:

olmadı vallahi özercim sorma ama çorumun kızları hoşuam gitti la bi alacam ordan göçmen herhalde :p

hahahahhahaha

la bugun herkeze corum dıyom adamlar corlu olmasın dıyorlar :D

aklım nerlerdeee ahh ahh :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru aldınızmı ne oldu geri dönüş hikayesi nerde resimler nerde ?? nerde oglu nerde anlıycagın ?

selam trakyalı arkadaslarım edirneliyim bende hepnize selam olsun hayırlı ramazanlar bu arada

Aşkın SAhuru Fırsat bilmişsin bakıyorum :D Bu Hafta SOnu pazar Günü Edirneye İftara gitmeyi düşünüyoruz... Gİdermiyiz GEnçlik? SAat 4 civarı TEkirdağdan cıkılacak.. iftarı orda yapıp biraz takılıp dönücez... Planlama AŞamasındayız.. Bİşeyler yapalım Özledim Dostları...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar