[Trakya - MT]

pazar günü ist ye iftara,olmadı sahura gidicem kısmet olursa
gelmek isteyen arkadaş olursa takılsın peşime
özer senin dükkan gece 1den sonra çalışmıyor istersen beraber gidelim sahur için eyüp falan yaparız televizyona da çıkarız belki :p ,sevdiklerimize el sallarız ordan

Kanka Pazar Günü sınavın Yok mu senin ? :p ee ? Nereye Hızlanıyosun o Zamansa otur oturdugun yerde :mrgreen::cherry:

pazar günü ist ye iftara,olmadı sahura gidicem kısmet olursa
gelmek isteyen arkadaş olursa takılsın peşime
özer senin dükkan gece 1den sonra çalışmıyor istersen beraber gidelim sahur için eyüp falan yaparız televizyona da çıkarız belki :p ,sevdiklerimize el sallarız ordan

Benide alın yaaaw:p

çorludan arkadaslarımız varmı motordan anlayan?

by star sen cebini bi özelden atarmısın yada ben vereyım msj at ararım :D

0536 481 71 69

aslında olayı ozetleyeyım

çorluda bi motor var

http://www.sahibinden.com/acilll_fi...anuni_gt250rWQQaXQQ10499109WQQpXQQdisplayitem

anlastık gelicem ama gelmeden önce siz mt dostlarım bana yardımcı olursanız motoru bi görebilirmisiniz birşeyi varmı boya çizik vb.

ben izmirdeyim cunku yardımcı olacak arkadas varsa sevinirimn, tskler

by_star kardeşim.erhan kardeşimin işini çözersen sevinirim.gidip bakın bir motora.neyi var neyi yok görün.onaylarsanız gelip alıcak kısmetse.bu ricamı kırmayın.erhan kardeşimiz yabancı değil :p

Özer Muratlı da oturuyor. Ben anlasaydım gidip bakardım ama bende motordan pek anlamıyorum daha acemiyim :)

by_star kardeşim.erhan kardeşimin işini çözersen sevinirim.gidip bakın bir motora.neyi var neyi yok görün.onaylarsanız gelip alıcak kısmetse.bu ricamı kırmayın.erhan kardeşimiz yabancı değil :p

mesutcum saolasin sabah ozer kardesim aradi konustuk Yardimci olacak insallah sagolasin

Özer Muratlı da oturuyor. Ben anlasaydım gidip bakardım ama bende motordan pek anlamıyorum daha acemiyim :)

tskler kardesim dusunmen yeter :rendeer:

ayıpsınız arkadaşlar irtibata giriyorum şimdi ;)

Özerim supersin adamdan haber bekliyorum daha haber gelmedi. gelinces sana donecem kardesim. motor nasil onemli´´ adamcunku tiger takmis ses alamadim diyor devil aldim diyor. eksoy degisimi motoru yormusmu ve bu adam hiz hastasimi redlinede cok durup yormusmu motoru bu onemli motordan anlayan bi arkadasimiz super olucak bu on yargilarimi gidermek icin :rendeer:

mesutcum saolasin sabah ozer kardesim aradi konustuk Yardimci olacak insallah sagolasin

tskler kardesim dusunmen yeter :rendeer:

Özerim supersin adamdan haber bekliyorum daha haber gelmedi. gelinces sana donecem kardesim. motor nasil onemli´´ adamcunku tiger takmis ses alamadim diyor devil aldim diyor. eksoy degisimi motoru yormusmu ve bu adam hiz hastasimi redlinede cok durup yormusmu motoru bu onemli motordan anlayan bi arkadasimiz super olucak bu on yargilarimi gidermek icin :rendeer:

kanka şimdi şu arkadaş sana bi dönsün,ondan sonra abi ahmete haber veririm ben kardeşi ile bakarlar onları buluştururuz olmadı, aksam müsait olursa satan arkadaş bi aksam giderim ben bakarım... Tanıdıgı motorcular falan varsa söyler o zaten şunu tanıyorum bunu tanıyorum diye,, o zamanda bize gün doğar sorarız arkadaşlarına inceden,nasıl kullanır bu adam motoru falan diye sorarız dayını... ayıpsın :cat:

arkadaşlar nasip olursa pazartesi gecesi izmirden çıkıcam ve salı sabahı çorluda olucam motor almaya geliyorum :D saolsun emrah ve özer çok yardımcı oldular Allah razı olsun..

tek sorun kaldı çorludan nasıl izmire dönücem:p

S.a trakya MT bayadır yoktum. üniversitenin butleri basladı'da ondan samsun tarafına gezi yaparsanız vezirköprüyede gelin oradaim alırsınız Edirneye Getirisiniz inş. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar