[Trakya - MT]

abi bu pazar napcaz yaa...
biz serhatla istanbul'da ortakoyde bi çay iççez galiba...
baska plan varsa orayada uyarız...
serhatın bu hafta son haftası..
haftaya gitcek burdan...
izmit işi bizde yalan olcak heralde..
nakit durumları sakat azcık :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende ortada kaldım sap gibi yarışları istiyordum ama bakalım hiç belli olmaz kimse gelmesede bir bakmışınız çıkmışım yola tek başıma :) tabi sonra scooter bırakmış beni yolda baba ne yapcaz diye ararım sonra :)

abi bilmiyorumda nakhitler karışık :) Bende Gelsem Mi Diye düşünüyrum aklımdan geçiriyorum... aslında bu hafta sarköye yollansak iyi olurdu.. haftaya istanbula giderdik hemde kahvaltiya giderdik biliosun kahvaltı muhabbeti var.

Ah be Ah güvene bilecegim bir motor olucaktı altımda gözüm kestirmiyor scooterle okadar yolu yaw :( Bir kaç kişi olsa gene giderim kaldıgım yerde artçı olurum ama tek başına yemiyo :) Özer bu arada pazar günü birşeyler yapalım dersen bana uyar sıkılırsan ara akarız bir yerlere
Şu kahvaltı muhhabbeti hiç iç açıcı degil istanbula gitmek güzelde ne biliyim bi PAİNTBaLL felan oynasak gidip ne o burdan oraya gitcen kahvaltı yapcan deymez

Forumdan Uzaklaştırıldı
maddi durum sıfırın alştında valla ben anca köye giderim.. insallah bi sonraki hafta gezeris gene

ARkadaşlar FAntezi gezisi yapcaz bugun... Malkara uzun köprü hayrabolu dinlemicez... Oradan edirne kırklareli falan ne varsa GElecek varsa GElsin Kilometre Belli değil :D Caneri DOlaşmaya gidicez

abi hafta ya bişiler yapalım ya çoook canım sıkılıyor bu aralar:salut:

ehliyet olsa bende size katılırdım ama malesef ama böle köylere flan gierseniz bende katılırım size haberiniz olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar