ExTReMe arkadaşım savaskayan'ın dediği gibi Lüleburgaza tayinim çıktı inşallah bol bol görüşeceğiz artıkın gezilerinizede katılma şerefine nail olacağız.
Aslında bu hafta içi orada olacaktım ama savaskayan biliyor gelememe nedenini fazla üzgün değilim onun için
Görüşmek dileğiyle...............
olmaz mı çorluya iki tanesi yetiyor da artıyor (savaskayan+ömersirin=tırt MT)Aslında valla benimde aklımdan geçmiyor değil ama ne fırsat nede imkan oldu kötü motorcu olurmu be helede trakyada
ExTReMe arkadaşım savaskayan'ın dediği gibi Lüleburgaza tayinim çıktı inşallah bol bol görüşeceğiz artıkın gezilerinizede katılma şerefine nail olacağız.
Aslında bu hafta içi orada olacaktım ama savaskayan biliyor gelememe nedenini fazla üzgün değilim onun için
Görüşmek dileğiyle...............
By StaR teşekkür ederim arkadaşım şimdiden hoş karşılandım bile aranıza pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum utangaç biri olarak![]()
Ee Beyler Nerelerdesiniz ya uzak biyere Geziye Falan mı gittiniz Kimsenın sesi Soluğu ÇıkmıYo :silent:

Trakya MT oldu oturan MT,Yatan MT,
ben dün bi çıktım Tekirdağ,İnecik,Tekirdağ,Ereğli,Kınalı,Çorlu Yaptım.
Tekirdağ'da toplantım vardı,oradan devam ettim.
"İnecikte sucuk da yedim" diycem ama kavga çıkacak
http://img399.imageshack.us/img399/2578/fotoraf0094mt1.7333cb
238f.jpg
Ha,diyeceksiniz şimdi" bu da uzun gezi mi?"Benim için evden dışarı 3 adım uzun gezidir,anlamını bilene![]()
her zaman beklerim caner kardeşimBende geleyim Savaş abi :queen:
her zaman beklerim caner kardeşimaha şimdi 10 dk sonra Ereğliye kaçıyorum.Bi çay içip geleceğim.
Fotosuz gelirsen Edirne girişinde 3 ekiple bekliyor olacağızmillet ben de birazdan ilk gezime çıkıyom (Bursa-Edirne hariç.. onu motoru aldıımda yapmıştım.. fotosu olmadıından yazmadım bilaare anlatırım..)
gezim sahil yolundan Edirne-Uzunköprü (uzunköprüde gece konaklicam ve canerle buluşçam.. bi de arkadaşımın nişanı var orda koca göbeemle şov yaparım heralde :queen: neyse yarın sabah da Uzunköprü'den Meriç-Küplü-İpsala ve dağ yolu üzerinden Enez.. enezden sahil yolundan Erikli-mecidiye bütün Saros'u geçtikten sonra Keşan-Uzunköprü-Pehlivanköy-Havsa-Edirne yapıcam
yarın gece burda olurum heralde. fotograf makinem arkadaşta olduğu için cep telefonumun şarjı dayandığ ölçüde foto çekicem.. kalite düşük olacağından kusura bakmayın.. gazlayabilirsem saros gezime caneri de katıcam :queen:
hade bana hayırlı yolculuklar.. (bu arada bugün girdiğim A2 ehliyet sınavım süper geçti.. 90-95 bekliyorum :queen: )
Vay uYanıkLar..Ben dedim ama kimsenın sesı cıkmadıgına gore var bi gezi :queen:![]()
net sorunumu hallettimbu arada bi gezi organizasyonu yapsak mı
![]()