[Trakya - MT]

ExTReMe arkadaşım savaskayan'ın dediği gibi Lüleburgaza tayinim çıktı inşallah bol bol görüşeceğiz artıkın gezilerinizede katılma şerefine nail olacağız.
Aslında bu hafta içi orada olacaktım ama savaskayan biliyor gelememe nedenini fazla üzgün değilim onun için
Görüşmek dileğiyle...............

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ExTReMe arkadaşım savaskayan'ın dediği gibi Lüleburgaza tayinim çıktı inşallah bol bol görüşeceğiz artıkın gezilerinizede katılma şerefine nail olacağız.
Aslında bu hafta içi orada olacaktım ama savaskayan biliyor gelememe nedenini fazla üzgün değilim onun için

Dostum sen bunlarla gitme geziye.Tehlikeli bunlar.
bikaç sünger
bikaç motorr
bi kasa bira
bi çadır,
bi tava,
bi keman,
bi darbuka,
bol gırgır,
bol tevazu,
muhteşem samimiyet,
bunları toplarsan Trakya MT olur,bunlar gidip çadır kuruyorlar kırda bayırda.
Deli ediyorlar adamı,kıskançlıktan çatlatıyorlar yaw:)

Aslında valla benimde aklımdan geçmiyor değil ama ne fırsat nede imkan oldu kötü motorcu olurmu be helede trakyada

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslında valla benimde aklımdan geçmiyor değil ama ne fırsat nede imkan oldu kötü motorcu olurmu be helede trakyada
olmaz mı çorluya iki tanesi yetiyor da artıyor (savaskayan+ömersirin=tırt MT)
bunlardan birisini kışın haftasonları İstanbul'a gönderiyoruz takviye olarak:)
Hadi olum ömer,kim tutar seni:)

Aramıza Hoşgeldin Abi O zamanSa.. Buralar Güzeldir ... Kolayca Alışırsın... Hayırlısı Olur inşallah Aramızada Bekleriz Senii.. Hoşgeldin o zamansa TRakyaya... ÖZER..

By StaR teşekkür ederim arkadaşım şimdiden hoş karşılandım bile aranıza pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum utangaç biri olarak:)

By StaR teşekkür ederim arkadaşım şimdiden hoş karşılandım bile aranıza pek yabancılık çekeceğimi sanmıyorum utangaç biri olarak:)

Yok abi yabancılık çekmessin :)
Lüleburgaza geldiğinde tanışacağımıza eminim zaten motosiklet tamiri yapıyoruz çünkü :p

Selam beyler...bakıyorumda keyifler tıkırında :wiinkk: Tüm gücümle motosiklet almak için hala çabalıyorum...İstediğim Motosikleti alamazsam Aydoğdu mahallesi çıkışlı bi mobilet alıp yine sizle gezilere katılcam :queen:
Kendinize Dikkat Edin :rendeer:

Ee Beyler Nerelerdesiniz ya uzak biyere Geziye Falan mı gittiniz Kimsenın sesi Soluğu ÇıkmıYo :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ee Beyler Nerelerdesiniz ya uzak biyere Geziye Falan mı gittiniz Kimsenın sesi Soluğu ÇıkmıYo :silent:

Trakya MT oldu oturan MT,Yatan MT,
ben dün bi çıktım Tekirdağ,İnecik,Tekirdağ,Ereğli,Kınalı,Çorlu Yaptım.
Tekirdağ'da toplantım vardı,oradan devam ettim.
"İnecikte sucuk da yedim" diycem ama kavga çıkacak:)

http://img399.imageshack.us/img399/2578/fotoraf0094mt1.7333cb
238f.jpg

Ha,diyeceksiniz şimdi" bu da uzun gezi mi?"Benim için evden dışarı 3 adım uzun gezidir,anlamını bilene:)

Son düzenleme:
Vay uYanıkLar..Ben dedim ama kimsenın sesı cıkmadıgına gore var bi gezi :queen::p

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet ben de birazdan ilk gezime çıkıyom (Bursa-Edirne hariç.. onu motoru aldıımda yapmıştım.. fotosu olmadıından yazmadım bilaare anlatırım..)
gezim sahil yolundan Edirne-Uzunköprü (uzunköprüde gece konaklicam ve canerle buluşçam.. bi de arkadaşımın nişanı var orda koca göbeemle şov yaparım heralde :queen: neyse yarın sabah da Uzunköprü'den Meriç-Küplü-İpsala ve dağ yolu üzerinden Enez.. enezden sahil yolundan Erikli-mecidiye bütün Saros'u geçtikten sonra Keşan-Uzunköprü-Pehlivanköy-Havsa-Edirne yapıcam
yarın gece burda olurum heralde. fotograf makinem arkadaşta olduğu için cep telefonumun şarjı dayandığ ölçüde foto çekicem.. kalite düşük olacağından kusura bakmayın.. gazlayabilirsem saros gezime caneri de katıcam :queen:
hade bana hayırlı yolculuklar.. (bu arada bugün girdiğim A2 ehliyet sınavım süper geçti.. 90-95 bekliyorum :queen: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
millet ben de birazdan ilk gezime çıkıyom (Bursa-Edirne hariç.. onu motoru aldıımda yapmıştım.. fotosu olmadıından yazmadım bilaare anlatırım..)
gezim sahil yolundan Edirne-Uzunköprü (uzunköprüde gece konaklicam ve canerle buluşçam.. bi de arkadaşımın nişanı var orda koca göbeemle şov yaparım heralde :queen: neyse yarın sabah da Uzunköprü'den Meriç-Küplü-İpsala ve dağ yolu üzerinden Enez.. enezden sahil yolundan Erikli-mecidiye bütün Saros'u geçtikten sonra Keşan-Uzunköprü-Pehlivanköy-Havsa-Edirne yapıcam
yarın gece burda olurum heralde. fotograf makinem arkadaşta olduğu için cep telefonumun şarjı dayandığ ölçüde foto çekicem.. kalite düşük olacağından kusura bakmayın.. gazlayabilirsem saros gezime caneri de katıcam :queen:
hade bana hayırlı yolculuklar.. (bu arada bugün girdiğim A2 ehliyet sınavım süper geçti.. 90-95 bekliyorum :queen: )
Fotosuz gelirsen Edirne girişinde 3 ekiple bekliyor olacağız:)

Vay uYanıkLar..Ben dedim ama kimsenın sesı cıkmadıgına gore var bi gezi :queen::p

Bizim gezilerimiz.böyle telepati yoluyla haberleşiyoruz.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar