[Trakya - MT]

hüseyin ne zaman kaza oldu hiç haberim yok,üzüldüm şimdi
Allah rahmet eylesin,honda 954 vardı bitane o motorlamı yapmış kazayı

evet abi ya o motorla yapmış :salut: içim çok kotu oldu yaa..hemen koştum şar'a baş sağlığı dilemeye ama kapıda cenaze dolayısıyla kapalıyız yazıyodu..içim dahada kotu oldu :pr: şuan annesinin babasının halini dusunebiliyomusunuz :salut:
şu motor kazalarını duymaya bıktım :pale: bu motosiklet kazasında kaybettiğim 3. arkadaşım :salut:

nerde ne zaman olmuş,nasıl olur ya
daha geçen motoru incelemiştim
hayat çok kısa işte

Allah rahmet eylesin bende size sorcaktım anneannem haber verdi birisi vefat etmiş diye..

şar pastahanesinin sahibinin oğlu yapmış yaa honda CBR954RR vardı..onunla yapmış..bugun cenazesi vardı :( nur içinde yatsın

allah rahmet eylesin.. sima olarak tanıyorum.. motorunuda biliyorum... 22 yasındaymıs daha ya.. Yazık oldu gerçekten.. Aksam Denizle Anlatmıştık Biraz.. Valla Cidden Yazık.. Race'ten Sogudum ARtık ya..

arkadaşlar ben kendisi ile tanışmadım ama başımız saolsun
allah rahmet eylesin ; umarım başka kazalar olmaz yada bu şekilde acı verecek ölümle sonuçlanmaz
tekrardan hepimizin başı sağolsun :pale:

25 mayıs kırklareli drag'larda olcak motorcular vardır aramızda herhalde . ehliyet yok ama eger özel izin alabilirsem 250 cc ile bende girmek istiyom . inş izin alırım

arkadaşlar drag yarışları saat kaçta başlayacak bilen varmı bide yer olarak nerede tam olarak belki gelebilirim oraya bende
ayrıca gelecek olan varmı pekii

emrah(Extrema) veya öztürk motor hakan topic acacaktır sanıyorum.. onların bu konu hakkında bilgisi vardır kanımca:)

arkadaşlar sınavıda direksiyonuda kazanmış bulunmaktayım
2 hafta sonra ehliyette b nin yanına A2 de yazılmış olacak duyrulurr :cherry:

pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum edirneden iki motor geliyoruz
:flower::flower:
aytaç22 hazırlan::alkiis:::

Son düzenleme:
Bir ihtimal pazar günü istanbula motor takas etmeye gidebilirim..
Şimdi ikiside önemli benim için fakat yeni motor alacağım için bir taraf daha ağır basmakta :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar