merhaba arkadaslar hepınız gercekten bugun hos bır gezı oldu ucmak dere tarafına bıraz aksıyon bıraz macera unutulmayacak anlardan bırısııdı hepınıze sonsuz tessekkurler saolun ben bıraz acemıyım sıte ustunde kusura bakmayın yıne
slm arkadaşlar 2 hafta sonra sizlerle tanıştıktan sonra bende hafta sonu gezilerine gelebilirim
malum ehliyettama bu hafta onu direksiyona giriyorum kısmetse 2 hafta içinde ehliyet elimde olacak sizlerle gezilere gitmek güzel olacaktır eminim buna
slm arkadaşlar 2 hafta sonra sizlerle tanıştıktan sonra bende hafta sonu gezilerine gelebilirim
malum ehliyettama bu hafta onu direksiyona giriyorum kısmetse 2 hafta içinde ehliyet elimde olacak sizlerle gezilere gitmek güzel olacaktır eminim buna
A ehliyet mi o da ne?kime sordular?kim o şanslı motorcu?
bana hiç sormadılar yaa.
Bi gün üstlerine sürücem motoru
şaka bir yana, kaskı montu olana,efendi gibi yolunda gidene ehliyet kolay kolay sorulmuyor .
Ben motosiklet kullanmaya Çorlu'da başladım,hala Çorlu'da kullanıyorum.Hala soran eden yok.arkadaşım öle diyorsun ama 650 ytl ceza kesiyolarmış ayrıca çorluda her 5 kazadan 3 ü motorsikletli sürücülerin karıştığı kazalarmış baya sıkı denetim varmış bu aralarr duyumlarım bunlarr
kask mont dizlik bellik hepsi mevcut ama ne olur ne olmaz
ehliyette olsunda bir daha bişey olmaz kolay kolay![]()
A ehliyet mi o da ne?kime sordular?kim o şanslı motorcu?
bana hiç sormadılar yaa.
Bi gün üstlerine sürücem motoru
şaka bir yana, kaskı montu olana,efendi gibi yolunda gidene ehliyet kolay kolay sorulmuyor .
seni durdurmayan trafikçiler kimseyi durdurmaz.abi benide durdurmuyorlarale:
seni durdurmayan trafikçiler kimseyi durdurmaz.
Şaka bir yana Uçmakdere katılımını saygıyla karşıladık.Edirne'den tek başına gelmeni hepimiz takdir ediyoruz.
caner senın ehliyetin yok mu:silent:
valla arkadaşlar ehliyet olmadan sakat yaa nekadar dediğiniz gibi kimse durdurmadı falan desenizde By_Star a katılıcam sanırım kadir gecesi doğmuş caner22![]()