[Trakya - MT]

merhaba arkadaslar hepınız gercekten bugun hos bır gezı oldu ucmak dere tarafına bıraz aksıyon bıraz macera unutulmayacak anlardan bırısııdı hepınıze sonsuz tessekkurler saolun ben bıraz acemıyım sıte ustunde kusura bakmayın yıne

merhaba arkadaslar hepınız gercekten bugun hos bır gezı oldu ucmak dere tarafına bıraz aksıyon bıraz macera unutulmayacak anlardan bırısııdı hepınıze sonsuz tessekkurler saolun ben bıraz acemıyım sıte ustunde kusura bakmayın yıne

aramıza hoşgeldin alper! Kalıcı Ve DAim Olman Dileğiyle :) VE Ayrıca DAha Nice GEzilere Beraber Çıkma ümitleri İle Dostum :)

slm arkadaşlar 2 hafta sonra sizlerle tanıştıktan sonra bende hafta sonu gezilerine gelebilirim
malum ehliyett :) ama bu hafta onu direksiyona giriyorum kısmetse 2 hafta içinde ehliyet elimde olacak sizlerle gezilere gitmek güzel olacaktır eminim buna

slm arkadaşlar 2 hafta sonra sizlerle tanıştıktan sonra bende hafta sonu gezilerine gelebilirim
malum ehliyett :) ama bu hafta onu direksiyona giriyorum kısmetse 2 hafta içinde ehliyet elimde olacak sizlerle gezilere gitmek güzel olacaktır eminim buna

Dostum o gilerayı burgazdan mı aldın :)
bu arada parça konusunda yardım edebilirim bozulursa :cat:

extrema arkadaşım saoll burgaz dan değil yalovadan aldımm
daha doğrusu benim biraderdenn :)
parça konusuna gelince tşk. ederim şuan sadece rüzgarlık camı arıyorum diğer yerlerinde bi problem yokk gerçi hoş üzerindeki beyinde orj. değil :) bulabilirsekk orj. beyin bulamma lazım ama olmasada olur
ilgin için tşk. ederimm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

A ehliyet mi o da ne?kime sordular?kim o şanslı motorcu?
bana hiç sormadılar yaa.
Bi gün üstlerine sürücem motoru:)
şaka bir yana, kaskı montu olana,efendi gibi yolunda gidene ehliyet kolay kolay sorulmuyor .

A ehliyet mi o da ne?kime sordular?kim o şanslı motorcu?
bana hiç sormadılar yaa.
Bi gün üstlerine sürücem motoru:)
şaka bir yana, kaskı montu olana,efendi gibi yolunda gidene ehliyet kolay kolay sorulmuyor .

arkadaşım öle diyorsun ama 650 ytl ceza kesiyolarmış ayrıca çorluda her 5 kazadan 3 ü motorsikletli sürücülerin karıştığı kazalarmış baya sıkı denetim varmış bu aralarr duyumlarım bunlarr
kask mont dizlik bellik hepsi mevcut ama ne olur ne olmaz
ehliyette olsunda bir daha bişey olmaz kolay kolay :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım öle diyorsun ama 650 ytl ceza kesiyolarmış ayrıca çorluda her 5 kazadan 3 ü motorsikletli sürücülerin karıştığı kazalarmış baya sıkı denetim varmış bu aralarr duyumlarım bunlarr
kask mont dizlik bellik hepsi mevcut ama ne olur ne olmaz
ehliyette olsunda bir daha bişey olmaz kolay kolay :)
Ben motosiklet kullanmaya Çorlu'da başladım,hala Çorlu'da kullanıyorum.Hala soran eden yok.
Bu biraz motosikletin tipi ile alakalı galiba.Kask+mont+eldiven+cruiser formulü her zaman tutuyor olsa gerek.
ama racing+gürültülü eksoz+uçuşan saçlar+güneş gözlüğü+cayırtı =tutturuyor:)
Yine de kesin bir formul değil.Çorlu'da Aygaz dağıtan bi honda activa var.Onu durdurmazlarsa beni ömrümün sonuna kadar durdurmazlar.Motosikleti ilk gördüğümde kaza yapmış da parçalanmış zannettim.Herif bindi gitti inanamadım.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
abi benide durdurmuyorlar:pale:
seni durdurmayan trafikçiler kimseyi durdurmaz.
Şaka bir yana Uçmakdere katılımını saygıyla karşıladık.Edirne'den tek başına gelmeni hepimiz takdir ediyoruz.

seni durdurmayan trafikçiler kimseyi durdurmaz.
Şaka bir yana Uçmakdere katılımını saygıyla karşıladık.Edirne'den tek başına gelmeni hepimiz takdir ediyoruz.

Sizler ile her yere gelirim Allah kısmet eder ise:)

Sizleri tanımak çok güzel bir duygu:rendeer:

Benim montum kaskım takılı olduğu için durdurmuyorlar galiba, polisler gözünden anlıyordur heralde:queen:

bu adam bu montla kaskla üzerimize dogru geliyorsa bunun ehliyeti vardır diye tahmin ediyorlardır muhtemelen:mrgreen: zaten daha bir çok gezimiz olucak yine durdurmazlarsa;KAdir GEcesi Doğduğunu düşünmeye Başlıcam kardeşimcim bu arada COrlulu arkadaşım HOşgeldin aramıza
:)

valla arkadaşlar ehliyet olmadan sakat yaa nekadar dediğiniz gibi kimse durdurmadı falan desenizde By_Star a katılıcam sanırım kadir gecesi doğmuş caner22 :)

tekirdağ/merkezdeki ŞAR'ın sahibinin oğlu kahraman motosikletiyle yaptığı kazada hayatına son verdi...başımız sağolsun...

hüseyin ne zaman kaza oldu hiç haberim yok,üzüldüm şimdi
Allah rahmet eylesin,honda 954 vardı bitane o motorlamı yapmış kazayı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar