[Trakya - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki bu uçmakderede yeme içme sorunsalına nasıl yaklaşacağız?soğan sapı ve meşhur Naip Köy ekmeğine mi talim edeceğiz?

beyler edirnede p.tesi konser var dumanın daha da bi sürü konser var ee gelcek olan varmı?

tekirdağdan birsuru motosikletçi gelcek..bu aksam bizim çocuklarla konustum..pazar gunu bizimkiler iddalaşmışlar yarış yapcaklarmış...
ondar saat 10da tekirdağ'dan yola cıkıcaklarmış..biz saat 11de buluşp orda onlarla karşılaşırız...eğer orda buluşabilirsek nerdeyse 30 motor oluruz..

tekirdağdan birsuru motosikletçi gelcek..bu aksam bizim çocuklarla konustum..pazar gunu bizimkiler iddalaşmışlar yarış yapcaklarmış...
ondar saat 10da tekirdağ'dan yola cıkıcaklarmış..biz saat 11de buluşp orda onlarla karşılaşırız...eğer orda buluşabilirsek nerdeyse 30 motor oluruz..

11 erken bız 11 de orada olamayız 12 de ancak oluruz bızı beklersınız artık :)

bizim için saat 11 erken olur gibi hüseyin kankam:) Çünkü Bak CAnerim Ve Aytac KArdeşim ta edirneden gelcekler onları düşünmemiz lazım... 12 gibi tekirdağda oluruz kanımca:)

bizim için saat 11 erken olur gibi hüseyin kankam:) Çünkü Bak CAnerim Ve Aytac KArdeşim ta edirneden gelcekler onları düşünmemiz lazım... 12 gibi tekirdağda oluruz kanımca:)

sadece onlar değil hakanla konustum ersel falan onlarda gelıcek erselle hakan erken kalkar ama saygın kalkamaz dıyolar :p
Onu uyandırmak 1 saat alıyomuş :queen:

Savas Abi Yeme İçme Olaylarına Gelince;Zaten Orada Standlar kurulu olacakmıs tekirdağ köftesi falan filan antin kuntin:mrgreen: ama bizim onlara otlanmamamız için bence hazır küçük mangallar var öyle bişey mi getirsek diyorum kendi kendime :mrgreen:

ya beyler bu yağmur işi bozmasın yaa :silent: bugünde yağmur yağdı...eğer cmt yağmur yağarsa bizim iş yatar gibime geliyo...çunku oralar hep topraklık..çamur içinde kalırız :pr:

meteoroloji önümüzdeki hafta dahil yarın ve öbür günün açık olduğünu söylüyor.. zaten bugünü kısa süreli demişlerdi Kanks

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya beyler bu yağmur işi bozmasın yaa :silent: bugünde yağmur yağdı...eğer cmt yağmur yağarsa bizim iş yatar gibime geliyo...çunku oralar hep topraklık..çamur içinde kalırız :pr:
Olsun çamurdan mı korkacağız?,çamur romatizmaya faydalı,
Romatizma kimde olur?
en çok ihtiyarlarda bi de motorcularda,
ben hem ihtiyar, hem motorcu olduğum için çamurdan şikayet etmem.
Dönüşte yolda bir benzinlik bulur,pazarlık ederiz"bizi yıkamak için kaç para alırsınız "diye:)
Hem Özer'in yeni aldığı montun su geçirip geçirmediğini de test ederiz bu arada,
Su geçiriyorsa yıkama paralarını Özer öder olur biter.
böylece cebimizden para çıkmamasını da garanti etmiş oluyoruz di mi?:)

meteoroloji önümüzdeki hafta dahil yarın ve öbür günün açık olduğünu söylüyor.. zaten bugünü kısa süreli demişlerdi Kanks

Ben yine de şemsiyemi yanıma alırım arkadaş,yol hali belli olmaz:)

Son düzenleme:
size hayırlı yolculuklar iyi eylenceler :)aranızda olamadığım için üzgünüm:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar