[Trakya - MT]

by_star hesap kitap devri :mrgreen:bu organizyasyonu senden bekliyoruz bi katılım listesi oluştur artık 1 mayıs pazar bu aktivite olsun sana güveniyoruz hem GS nin şanpiyonluğunuda kutlamış oluruzz:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yolun Kumbağ'dan sonraki kısmı oldukça bozuktu bildiğim kadarıyla.
Son zamanlarda giden dönen var mı?
Bu arada mevsim oğlak mevsimi, yol üzerinde bi yerlerde oğlak yense fena olmaz hani:)

Ben yolları çok iyi biliyorum...endurolarla orası her hafta uğrak mekanımız...biryerde toplanırız..yeri ve saati siz belirlersiniz...saat 12'de başlar diye yazılmıs..biz sabah 11'de tekirdağ'da biyerde toplansak 12'ye kadar herturlu yetişiriz..kumbağ çamlığından gidersek eğer bazı arkadaşlar zorlanabilir..o yuzden naip-mermer tarafından gitmek daha mantıklı olucaktır...tekirdağ merkezden 25 km..bunun yaklasık 20 km'si asvalt 5 km kadar toprak yol...naip köyünü geçince manzaranın tanıda doyamıcaksınız...garantisi benım..ben herzaman oraya kafa dinlemeye giderim...gerçekten imkanı olan gelsin...çok hoşunuza gidicek

hüseyin rehberimiz siz olacaksınız! :) Bütün arkadaşlarımın katılımını bekliyorum !

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben yolları çok iyi biliyorum...
tekirdağ merkezden 25 km..bunun yaklasık 20 km'si asvalt 5 km kadar toprak yol...naip köyünü geçince manzaranın tanıda doyamıcaksınız...garantisi benım..ben herzaman oraya kafa dinlemeye giderim...gerçekten imkanı olan gelsin...çok hoşunuza gidicek

Manzaranın garantisine bişey demem sağolasın.Ama bizim çinliharley'ler o 5 km lik yolda yarı ömrünü yer,yolda kalır..Başınıza bela oluruz:)

ne olacak yalan olacak herhalde :mrgreen: ama sen şimdi böyle konulara girme bakim:mrgreen::mrgreen:

bence yağmur yazmaz yaa...yağar mı acaba:silent: yağmaz bee adaım içini karartmayın...yok yok yağmaz..yağmaz dimi :queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar