taş çatlasın 30 km ama manzarao kadar güzel ve cezbediciki 30 km yol saatlerce sürebilir![]()
Tamam ya sorun değil
Ne kadar benzin yakacağını hesaplıyorumda zaten grup sürüşünde canı sıkılmıyor insanın
taş çatlasın 30 km ama manzarao kadar güzel ve cezbediciki 30 km yol saatlerce sürebilir![]()
hüseyin rehberimiz siz olacaksınız!Bütün arkadaşlarımın katılımını bekliyorum !
Ben yolları çok iyi biliyorum...
tekirdağ merkezden 25 km..bunun yaklasık 20 km'si asvalt 5 km kadar toprak yol...naip köyünü geçince manzaranın tanıda doyamıcaksınız...garantisi benım..ben herzaman oraya kafa dinlemeye giderim...gerçekten imkanı olan gelsin...çok hoşunuza gidicek
Manzaranın garantisine bişey demem sağolasın.Ama bizim çinliharley'ler o 5 km lik yolda yarı ömrünü yer,yolda kalır..Başınıza bela oluruz![]()
Manzaranın garantisine bişey demem sağolasın.Ama bizim çinliharley'ler o 5 km lik yolda yarı ömrünü yer,yolda kalır..Başınıza bela oluruz![]()
Bugün bir işim için motorla Tekirdağ'a gittim.Elbette geleceğimsen gelmeye niyetlen hiçbişey olmaz...yolda falan kalmazsın :cat:
bence yağmur yazmaz yaa...yağar mı acaba:silent: yağmaz bee adaım içini karartmayın...yok yok yağmaz..yağmaz dimi :queen::queen::queen::queen: