[trakya Mt] Oyunu Kullan Bize Gel;edirneye Gidiyoruz ! Sezonun Ilk Gezisi!!

bütün arkadaşlara tşklr olacağı varmış önemli bişey yok zaten faruk bu arada şiiri beyen medim kafiyesiz olmuş. deniz sen de şu motoru değiştir artık yollarda giderken kaportayı bırakıcan hertarafı dağlıyo motorun sinyalini yara bantı tuttumu:):)):

Ben Milli Eğitimde calısıyorum malesef indiremiyorum rapidi engelliyor:farao:

başka link vercektim de elimdeki host 100 mb lık.. zaten rapidden en fazla 10 kişi indirebilecek. özer buraya fotoları açık olarak koyar. ben de host u genişletebilirsem hosttan ayarlarım. ama biraz sabır lazım ona da :)

özer faruk la denizin azına düşe ceğime virajı olamayıp pangallığa düşerim daha iyi onlarada muhabbet cıktı:):)):

özer faruk la denizin azına düşe ceğime virajı olamayıp pangallığa düşerim daha iyi onlarada muhabbet cıktı:):)):

ÜZÜLME kardeşim birgün sende motor kullanmayı öğrenicen :) düşe kalka oluyo bu işler .... :) yara bantı konusuna gelince şimdi senin motorun alçıya ihtiyacı var gibi ve şiir gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık faruğum bu arada gökanım yeni lakabında ayırlı olsun PANGALLIK gökhan ....

resimleri nezaman atarsınız bakalım nasıl cıkmış merak ediyoruz

tabi düşe kalka öğreniliyo bu motor kullanmak düşmeyen motorcu varmı tabi benim gibi pangallığa düşen yoktur ama bir ilki mi başardım ne motoru yarın tamire vericem önemli bişey yokmuş bugün götürdüm

Son düzenleme:
ÜZÜLME kardeşim birgün sende motor kullanmayı öğrenicen :) düşe kalka oluyo bu işler .... :) yara bantı konusuna gelince şimdi senin motorun alçıya ihtiyacı var gibi ve şiir gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık faruğum bu arada gökanım yeni lakabında ayırlı olsun PANGALLIK gökhan ....

bende sevdim yeni lakabını pangallık gökhan,yada pangallık güzeli :queen:
motorda ne varmış ne dedi usta?
pangallık gökhan fotolarıda yükle istersen sende zahmet olmazsa artık.sende çektin numara yapma

fotoları bi ekleseydiniz de baksaydık arkadaşlar , zaten gelemedik fotolarla teselli bulalım bali.

resimlerin hepsi ulaştı elime yukleyecektim ama ımageshack çok yavaş arkadaşlar gezinin organizatörü topik sahibi By_StaR arkadaşım resimler :)

Son düzenleme:
Deniz abi senin nickini daha yeni tanıdım vallahi insan bir laf atardı ya az önce eski topiclerde senin motorun resimlerine baktım masallahsı var.Ben de aranıza katıldım crusier'cı oldum iyi yapmısmıyım :)

Fotoları indirip baktım.Güzel gezi olmuş arkadaşlar.Yalnız yediğiniz yemeğin ismi ne onu merak ettim.

Deniz abi senin nickini daha yeni tanıdım vallahi insan bir laf atardı ya az önce eski topiclerde senin motorun resimlerine baktım masallahsı var.Ben de aranıza katıldım crusier'cı oldum iyi yapmısmıyım :)

Kardeşime bak iyi yapmışın tabi crusier tadından yenmez :)

Fotoları indirip baktım.Güzel gezi olmuş arkadaşlar.Yalnız yediğiniz yemeğin ismi ne onu merak ettim.

Edirnede olunurda başka ne yenilirki dostum malum yemek meşhur edirne tava ciğeri....

Son düzenleme:
C:\Documents and Settings\gokhan\Desktop\26mart edirne gezisi\~Foto~Gökhan~ 999.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar