[trakya Mt] Oyunu Kullan Bize Gel;edirneye Gidiyoruz ! Sezonun Ilk Gezisi!!

ahhh ahhh siz ya Selimiyenin altında köfte yada tava çiğer yemiş sonrasında karaağaçta çay içip bide söğütlüğe doğru yol almışsınızdır.... Neyse Perşembe bu saydıklarımın hepsini yapacam bekle edirne geliyorum ::p

[img=http://img25.imageshack.us/img25/3741/fotogkhan998.th.jpg]

URL=http://img8.imageshack.us/my.php?image=dscn2511a.jpg]
dscn2511a.th.jpg
[/URL]

http://img23.imageshack.us/gal.php?g=dscn2532.jpg

BENDE OLAN TÜM EDİRNE GEZİ FOTOLARI BUNLAR YORUM YAPAMADIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM GEZİDEKİ EMEYİ GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER

Sabahı Yaptım Resim Atıcam Diye Allahtan Yarın Izinliyim Akşama Kadar Yatarım Artık Videoya Ceken Arkadaşlar Videolarınızı Bekliyoyum....

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş, kutlarım sizleri.

Bu fotoyu Çanakkale'den hatırlıyorum ben :queen:

arkadaşlar süper gezi olmuş ama ben sandık başındayım katılamadın faruk valla çok üzüldüm be koçum :)

Arkadaşlar;
Biz Edirne tayfası olarak bu Pazar Tekirdağ'a gelmeyi düşünüyorduk ancak bizim motorların bakıma, bakım için de paraya ihtiyaç olduğundan yolu kısalttık Kırklareli'ye gidecez galiba. Büyük ihtimalle 2-3 hafta içinde Tekirdağ'a da gelicez. Şimdiden söyleyeyim, sonra ayrıntılı bilgi veririm kararlaştırılınca :)

Son düzenleme:
gökhan hiç atmasaydın daha iyidi sen pangallığa girdikten sonra huyun değişti galiba resim böyle mi atılır?

böyle atılır

faruk pangallığa girin ce resimlerde böyle cıktı sabaha kadar resim atmaya calıştım insan bi tşkr ader bidaha resim atmam :):)

atma zaten atınca yüzüne gözüne bulaştırıyorsun

hey trakya mt gökhan17 arkadaşımız ehliyetini cebine koymuştur yakın zamanda ehliyet:mangal ve muadili yiyicek ve içeceklerle ıslatılacaktır bilginize :mrgreen:
anlayana sivri sinek saz,anlamayana bu yazı bile az

Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş, kutlarım sizleri.

Bu fotoyu Çanakkale'den hatırlıyorum ben :queen:

top görünce dayanamıyorum bilirsin beni.

Son düzenleme:
Pangallık gökhanın ehliyetini ıslıyoruz gezisi topiğini ben açıcam buraya sana söz faruk yeterki pangallık gökhan ehliyeti bi cebine koysun :)

deniz çok şükür bugün ehliyetimi aldım motoruda bakıma verdim yarın alıcam
şimdi gezicıkmaya bi engel kalmadı..

valla halil toplam 500 tl civarında

3ayda alabildim sınav araları çok sürdü ben B den A2 YE GEÇTİM

Son düzenleme:
500 TL fazla tutmus Gökhan Ben B + A2 ye girmeyi düşüyorum haziran 2 de yaşım doluyor 18 i bitiriyorum.Kac ay sürer hiç bir fikrim yok.L.burgazda ucuz diyorlar oraya yazılıcam

İndirine kadar canım cıktı fotoları ama basardım en kısa zamanda tekirdağ da bulusmak dileğiyle egemen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar