[trakya Mt] Oyunu Kullan Bize Gel;edirneye Gidiyoruz ! Sezonun Ilk Gezisi!!

extrema ben kurduldum benzin düşmanından sen aldın başına bi düşman :queen::queen::queen::queen::queen:

kanka bahar geldi bugün içimde bir coşku var,sonunda snowboard takımlarımdan da kurtuldum.yarın kısmetse süper bir gün olacak inşallah tüm arkadaşların işi uyar katılırlar.

extrema nerelerde oldugumu karıstırma banlattım kendimi bile bile banlayınnn leeeyyynnn beni dedim :p şimdi öyle esti bi bakiim dedim gene yok olucam özleyin beni biraz olmaz öyle her dakka her dakka ortalarda dolasmak :p

extrema nerelerde oldugumu karıstırma banlattım kendimi bile bile banlayınnn leeeyyynnn beni dedim :p şimdi öyle esti bi bakiim dedim gene yok olucam özleyin beni biraz olmaz öyle her dakka her dakka ortalarda dolasmak :p

Neden özliyim seni be deli
Özliycek kimse yok seni mi özliycem :p
Sen bizi özle aslında :queen:

extremaaaa acımam vururum heee deli etme beni ayda yılda bi gelmişim ::evil::::evil:::cherry:

tamamda özer çok ansızın oldu be arkadaşım çeşke daha önceden açsaydın bi şeyler ayarlardık en azından nese keyifli bi gezi olacağa benziyo gidicek arkadaşlara şimdiden hayırlı sürüşler

uleeeyyynnn ne zamandır siteye girmiyorum nerdeyse sene olacak o zamanlarda gitmiyormuydun sen askere :queen: bu arada ben Jeo :p

Jem Abi HOjGEldin.. :cherry:

tamamda özer çok ansızın oldu be arkadaşım çeşke daha önceden açsaydın bi şeyler ayarlardık en azından nese keyifli bi gezi olacağa benziyo gidicek arkadaşlara şimdiden hayırlı sürüşler

ZOrla İmkanLarı NEco:cherry:

Son düzenleme:
gelemyi çok isterdim,hayırlı yolculuklar

FAbrikanın önünden geççez biz yarına; EL sallarsın bize:cherry: " Güle GÜle SEvgi Kelebekleri" FAlan Dersin :p:p:cherry::cherry:

bu Arada Yarın Saatler 1 Saat Ileri Alınıyo Haberinize..

Son düzenleme:
kanka artık yat istersen bak yarın yol yapıcan uykusuz kalmamı istemem

kanka artık yat istersen bak yarın yol yapıcan uykusuz kalmamı istemem

daha hala dükkandayım :queen::queen:

Yarına kesin GElecekler ;

1)Özer
2) Orhan
3) GÖkhan
4)DEniz
5)GÖkhan (Buradan )
6)Onun ARkisi:)
7)Semih Abi
8) Emrah
9)Hakan
10)Caner
11)Hasan -Edirne tayfası :)
Gerisini bilmiyorum İnşallah SÜprizler Olur :) :queen::queen:

geziye katılacak herkeze şimdiden hayırlı yolculuklar ....sezonun ilk gezisi süper bir gun yaşarsınız işallahh...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar