[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]

İslam büfenin arkasındaki çay bahçesi liman çay bahçesi aynı bölge zaten köftecilerin tam karsısı orda buluşuruz rıhtım çay bahçesi biraz dağa içerde kalıyor orayı bilmeyen arkadaşların bulması biraz dağa zorlaşır sanıyorum ok ..
DENİZ SEMA :0 545 710 12 12

sırf yamaç paraşütü için gelebilirim :)
daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat nedir, nerede yapılır??

sırf yamaç paraşütü için gelebilirim :)
daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat nedir, nerede yapılır??

valla bende yapmayı düşünüyorum:) Hatta Sırf Bunun İçin pazar Günü GeliBoludan bir astsubay arkadaşım gelecek.. Fiyatı 60 ytl o gün ama;Ben oradaki uçuş hocalarından biri ile konuştum Bize Daha uygun Bir Fiyat vereceklerini Söylediler...20 25 dk civarında sürüyor

detaylı bilgi için valiliğimizin sitesi http://www.tekirdag.gov.tr/yp/tr/index.htm eğer gelirsen senide bekleriz sahilde hep beraber gideriz güzel olacak emin ol :)

ayrıca arkadaşlar yukarda piknik tarzı bişilerde yapabiliriz ona göre hazırlıklı gelsek iyi olur kanımca:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fevkalade bir aksilik olmazsa ben geleceğim.
Bu uçmakderede yeme içme sorunsalına çözüm getirmemiz gerekiyor yoksa soğan sapı ve meşhur Naip Köy Ekmeğine talim etmek zorunda kalabiliriz.
Bir iki alternatif daha olabilir,Dönüşte Kumbağ'da Balık yenilebilir.veya İnecik'e uzanıp oğlak yiyebiliriz.Yol üzerinde bir yerlerde yemek daha iyi olur bence.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Faruk kardeşim,bu yolda yemek yenecek bir yerleri de biliyorsundur sen.
Mevsimidir şöyle oğlak filan yesek,ya da çevirme.

Arkadşlar Hava Guzel Olursa Bizde Ordayız 3 Motor Ve Kesinlikle Ucuyoruz Paraşütle

Arkadşlar Hava Guzel Olursa Bizde Ordayız 3 Motor Ve Kesinlikle Ucuyoruz Paraşütle

oo full action :cherry: bu yamaç paraşutu işini bende yapıcam ama 15 hazirandan sonra :cherry: tekrar tekrar belirtiyorum...imkanı olupta gitsem mi diye dusunen arkadaş varsa hiç duşunmesin bence...bikere gelipte ya bu ne ben burasını beğenmedim diyen adam hazır oraya gitmişken kendini uçurumdan aşaa atsın :queen:
oncedende belirttiğim gibi buluşma yeri için liman cok uygun bence...
yemek işini nasıl yapıcaz hiç bilmiyorum valla..mangal hesabı olmaz bence cunku onları sırtımızda kim tasıcak :farao: tekirdağ merkezden buraya yazmayıpta geziye katılcak olan cok arkadaş var..onlarlada orda buluştum mu piyasa karışır gibime geliyo :queen:

böyle cok kişinin geleceğini görüyor olmak gerçekten cok eğlenceli ve keyif verici biz herkez için elimizden geleni ardımıza koymıcaz arkadaşlar..! SAnıyorum Sabah saat 11.30 gibi tekirdağ SAhilde limanda bulusacağız.. Herkesin o saatlerde orada olmasında fayda var gibime geliyor..aksamda saat 18 gibi çıkarız rahat rahat toparlar döneriz canerim sende fazla geçe kalmamış olursun canım kardeşim !

bu arada hazır mangallar var bir araştırırsanız böyle alüminyum folyo içinde... İçinde Kömür ve Teli falanda Var normal bi sırt çantasına sıgıyor olmassa onlardan alabiliriz. Elimde Var Bitane.. Ama herkese yetmez tabi:mrgreen: Yukarda Yemelik erzak merzak cephane ALırsınız sizde Bİşeyler İşte :mrgreen: BU GEZİ GÜZEL OLACAK GÜZELLL :)

SÜPERRRR OLUCAKKK:cherry: orda mangal yakabilmek için uygun yerler bulucaz zaten arkadaşlar bunun adını koyalım karmakarısık olmasın herkez gelirken yanına birer kangal sucuk alsın SUCUK PARTİSİ YAPARIZ :cherry:tabi çoğunluğa uyarsa kabul görürse.....

MALZEME LİSTESİ :cat:
1 kangal sucuk
0.5 dometez
0.5 salatalık
2 adet ekmek
2lt cola

DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR MİSALİ HEPİMİZE YETER ARKADAŞLAR BU SEKİLDE NE DERSİNİZ?

Son düzenleme:
bi 2 lik kola ve 2 ekmek tursu ve tavuk burger + sucukta benden olabilir Tavuk kanadıda yapabilirim Süper Olur Süper :D Çekirdekte Alayım bari :D

adını kolayalım derken yemeğin sabit olmasından bahsettim dostum herkez sucuk getirirse ogun herkezin menüsü sucuk olur ALSANA SUCUK PARTİSİ İŞTE!HERKEZ FARKLI SEYLER GETİRİRSE KARMAKARISIK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ORTAK KARARA SAYGIM VAR yinede yoruma açık olarak kalsın öneri. Abur cuburda kafamıza göre getiririz zaten(çekirdekler cipsler)istersen mısırda patlattırayım by_star paraşütle süzülürken 625 ten keyifli olur yersin :cherry:ne dersin?

Son düzenleme:
adını kolayalım derken yemeğin sabit olmasından bahsettim dostum herkez sucuk getirirse ogun herkezin menüsü sucuk olur ALSANA SUCUK PARTİSİ İŞTE!HERKEZ FARKLI SEYLER GETİRİRSE KARMAKARISIK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ORTAK KARARA SAYGIM VAR yinede yoruma açık olarak kalsın öneri. Abur cuburda kafamıza göre getiririz zaten(çekirdekler cipsler)istersen mısırda patlattırayım by_star paraşütle süzülürken 625 ten keyifli olur yersin :cherry:ne dersin?

valla kanka :mrgreen: havadaki akımı varsayarsak;Elimden uçar gider mısırlar:) Mındar Etmeyelim :mrgreen: bu arada caner KArdeşim Kırklareliden hakan abinlerle baglantıyı kur; Sevginlerle Beraber Onlarda GEleceklermiş Sanırım Babaeskide Bulusup hep beraber gelirsiniz kardeşim :cat:

Poğaca falan lazım ben sucuk sevmiyorum fazla bu aralar rejimdeyimde :queen:

Hakan abi ler gelicekmi? ben direk Emrah abi in yanına giteyi sonra da sizin yanınıza gelmeyi planlıyorum:):cherry:

Son düzenleme:
evet gelmeyi düşünüyorlar bugün konustum onunla gelmeye istekli bakalım... BU ARADA CUMARTESİ AKSAMI HERKES KESİN OLARAK GELCEM DİYE BURAYA YAZSIN ONA GÖRE BEKLİYELİM ARKAADAŞLARIM :)

Arkadaşlar pazar gunune az kaldı şenlikler için tekirdağdan belediye başkanı otobuste kaldıracakmış yani kalabalık olucak umarım guzel bi gun olur :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar