Trafikten çıkınca is kokuyorum

Araçların egsozlarından nefret etmeye başladım bir gün eve geldiğimde annem oğlum gözlerine sürmemi çektin demiştir kask yoktu o zamanlar tabi baktım ki yüzüm gözüm is olmuş :queen: şimdilerdede üstüm başım kokuyor pis pis hep bu egsozlardan...

Chopper olunca zor tabi... Ben genelde aralarda veya emniyetteyim...

kask yoktu o zamanlar

surprised.gif

Ya bide motora binince rüzgar teri kurutuormu napıyor kuru bi pis koku geliyor.ABim bi uzun yol yapıp geldimi bi garip kokuyordu anlamıs degilim.

Ben öyle koku almıyorum belki sigara kullandığımdan duyarlılığı kaybetmişimdir, Ama ne evden ne kız arkadaşım böyle bi şey söylemedile.

Bu egsoz dumanı soluma durumu oluyor ne yazık ki.Mümkün olduğunca sıyırılıp çıkmak lazım sıkışık trafikten.Hurda araçlardan,belediye otobüslerinden ve özellikle de durmadan ara gazı veren minibüsçülerden.

İlk motor kullanmya başladığımda hatırlıyorum minibüs yolunda ne kepazelik yaşamıştım.Ben araba mantığıyla hareket ettiğim için ve de aralardan kenarlardan tırstığım için egzos manyağı olmuştum.

peki, montlarin ustune sinen kokulari nasil yok edicez? s1k s1k yikanmamali diye uyariyor, ureticiler. ne yapmak lazim?

Kaygan naylonsu bi mont giyip kask taktıktan sonra yola devam ne sinek kalır ne de böcek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar