Geçmiş olsun, ben bu konuda kendime uyguladığım tarifeyi paylaşayım ; Bu tam bir parakods
"Bu ya da bu tip davranışları sergileyen insanlarla konuşursam anlar mı ?" diye soruyorum kendime, hayır diye yanıtlıyorum çünkü anlayacak olan o davranışı sergilemez. Böylelikle sorun kafamda çözülüyor. Sorunlu çok insan var, muhatap olmamak en güzeli. Sen kendini gayet güzel ifade edebiliyorsun fakat konuşacağın kişide bunun karşılığı yoksa monolog olur, diyalog olmaz. Önemli olan akşama senin evde olman, haklı olman birincil öncelik olmamalı.
Karabağlar çok çirkin bir yol ve çok fazla kaza oluyor, o yolda en güvenli alan orta şerit, çünkü bir sağdan bir soldan sürekli katılım var ve herkes kendini sola atmaya çalışıyor orada sol şeritte takip mesafesi çok kritik, orta şeritte daha rahat edersin.
Gelelim ışık mevzusuna. Ben cüsse olarak büyük bir motor kullandığım için bu tip şeyleri pek yaşamıyorum(sıkıştırmaya çalışan olmuyor), ışık olayını detaylandırayım ; önümde 10 araç olsun her 2 örnekte de,
1. Örnek en öne geçebileceğim açıklığa sahipse geçiyorum,
2. Örnekte de diyelim ki önümde 3 araçlık açıklık var ve sonraki 7 aracı geçemeyeceğim, o zaman şeridimde duruyorum o 3 aracı da geçmiyorum ama o 3 araçlık açıklık benim kaçış noktam diye aklımda tutuyorum, arkadan duramayacağını düşündüğüm malum tipler gelirse o aradaki boşluğa geçiyorum.
Bunlar doğru bunları yap diyemiyorum çünkü, aralara girmek yasak ama buradaki tek yanlış şey bu değil. Işık, takip mesafesi, taciz vs. alıntıyla bitirmeden edemeyeceğim.
"Aslında hiçbirşey yasadışı değildi, çünkü artık yasa diye birşey yoktu."
George Orwell
Kal sağlıcakla