Trafikte, önce siz örnek olun!

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı tarafından hazırlatılan ve Kenan Sofuoğlu, Vatan Şaşmaz, Cem Yılmaz, Tamer Karadağlı gibi ünlülerin yer aldığı Trafikte, önce siz örnek olun! kampanyasanının motosiklette kask kullanımının önemi ve arttırılması için hazırlanan video.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Ekli dosyalar

• kask01kt7.jpg
    kask01kt7.jpg
    25.5 KB · Görüntüleme: 31,855
Moderatör tarafında düzenlendi:
güzel çalışma, inşallah devamı gelir.

bir de otomobil sürücülerinin bizlere dikkat etmeleri gerektiğini anlatan bir video çekseler çok iyi olur doğrusu.

motor sürücüleri genel anlamda bilinçli bu konuda asıl bilinçlenmesi gereken 4 tekerli canavarlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel olmuş :rendeer:

Bizde de motosiklet kültürü ile ilgili bu tarz çalışmalar yapılmaya başlandığını görmek sevindirici :)
Araya sıkıştırılarak ifade edilen artistlik yapmayın mesajı gibi olay sadece kask ile bitmiyor. Umarım devamı niteliğindeki çekimlerde çok daha önemli konular da ele alınır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:22 ----------

motor sürücüleri genel anlamda bilinçli bu konuda asıl bilinçlenmesi gereken 4 tekerli canavarlar.

"Genel anlamda bilinçli" mi?
Bir oranlama yapacak olursak ben oldukça cömert davranarak bir %20 diyebilirim. Genel olarak trafikte saygıyı hakedecek davranışlarda bulunmuyoruz maalesef.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bence yaniliyorsunuz.
Trafikte emniyet kemeri takmayan otomobil sürücülerinin kendi oranlarina göre sayisi ne kadar fazlaysa.
Kask takmayan öküzlerin sayisida o kadar fazladir.

Buna eminim.

Beğendim, motosiklette kask kullanımının gerekliliğine dair bilinçlendirme adına güzel bir çalışma.:cat:

En azından adım atıldığını görmek bile umut verici :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Güzel Çalışma Televizyon'da Görmüştüm Burdada Görmek Sevindirici.

Yanlızz....:mrgreen:

Cem Yılmaz'ın Ve Diğerlerinin Açık Kaskları Nasıl Bi Kapatma Taktikleri War Çözemedim Resmen KASKA İşkence Ediolar ÇAT ÇUT PAT Sesi Gelio :mrgreen: İnsan Azcık Yawaş Kapatır O Kaskları Vizörleri:mrgreen:

Özellikle Vatan Şaşmaz'a Dikkat Edin Nasıl Kapatıo Vizörü :D

"Genel anlamda bilinçli" mi?
Bir oranlama yapacak olursak ben oldukça cömert davranarak bir %20 diyebilirim. Genel olarak trafikte saygıyı hakedecek davranışlarda bulunmuyoruz maalesef.

şimdi şöyle bir fikre sahibim eski bir şöför olarak.. 150 cc schooter kullanıcıları kasksız ve montsuz gördüğüm zaman önemsememek babında bende yol vermiyordum fakat kaskı ve montu tam takır hani motor olarak ayırd etmesemde büyük kasalı motorlara herzaman trafikte hiç değilse kendi adıma konuşuyorum 'dikkatsizlik harici' sıkıntı yaşatmadım, yaşamadım.. muhakkak ülkem genelinde bir çok kültürün oturmadığı gibi motor kültürüde oturmuş değil lakin çokda fazla karamsar bakmamakda yarar var diye düşünüyorum..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:14 ----------

Bence yaniliyorsunuz.
Trafikte emniyet kemeri takmayan otomobil sürücülerinin kendi oranlarina göre sayisi ne kadar fazlaysa.
Kask takmayan öküzlerin sayisida o kadar fazladir.

Buna eminim.

bir önceki enrty'imdede belirttiğim üzre karamsar olur ve her gördüğümüze öküz der geçersek ne biz ilerleriz ne onlar ölümden kaçabilir.. keza siyasal yönetim politikasında yaşanılan buna canlı örnek değilmidir.. karamsar bakmayalım uyaralım, onları motorcu olmadıklarına ikna edip devişrelim, bunu biz yapmazsak kim yapacak ? ben yeni bir motor sürücüsüyüm.. motor işi aşk ve saygı işi ve inanın önemsenmediğini hisseden her motor kullanıcısı kendini yinelemeye yönelecektir.. bunlar nacizane düşüncelerim.. saygıda kusur ettiysem affola..

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kardes, videonun boyutlarinda mi problem var,yoksa elemanlar daha önce kask takmadiklari için yarim kafali mi?:)

Tamer Karadagli'yi çenesinden tanidim.:cherry:

tamer karadağlıyı görünce şaşırdım bende o adamın motosikleti olduğunu bilmiyodum heleki 600f kullanacağı aklımın ucundan bile geçmezdi :D

Kardes, videonun boyutlarinda mi problem var,yoksa elemanlar daha önce kask takmadiklari için yarim kafali mi?:)

Tamer Karadagli'yi çenesinden tanidim.:cherry:

Tam ekran izlersen sorun yok. Videoyu sayfaya eklerken ufak bir kodlama / boyutlandırma hatası olmuş sanırım.

Motosikleti
Hornet
Her ne kadar her seferinde 4 teker kullanıcılarında suç bulsakta..
motosiklet kullananlarda da gereksiz yere şerit değiştirme yapan ve kask takmıyan sürücüler çok fazla..O yüzden bu reklam bence şahane olmuş..:cat:

Tüm televizyon kanallarında yayınlanır ise çok daha iyi olacak...
Yıllar önce emniyetin bu onuda bir çalışma yapması gerekiyordu bile , geç kalınmış bir çalışma.

Umarım bir kaç fidan bilinçlenir ve hayatı kurtulur.

Tebrikler...

Bir an Vatan Şaşmaz kaskı takamıyacak diye düşündüm. :p

Güzel düşünülmüş bir video.

'' Herzaman eğitim diyoruz.. '' Bu bilgilendirme'de eğitimin bir parçasıdır.

Bana göre en vurucu bölüm; Kenan Sofuoğlu'nun full korumalı kıyafeti

ile yaptığı açıklamadır. Bölümlerin devamı olan çalışma, olumlu etki yaratacaktır.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar