Trafikte, önce siz örnek olun!

Bir an Vatan Şaşmaz kaskı takamıyacak diye düşündüm. :p

Sen bunu düşünmüşsün, ben de Cem Yılmaz'ın kaskı nasıl eldivenlerle bağlayabildiğini düşünüyorum :)

Yahu ben mi beceriksizim neyim, eğer dalgınlıkla eldivenleri kasktan önce takmışsam, mümkün değil eldivenleri tekrar çıkarmadan kaskı bağlayamıyorum :p Bu kullandığım her iki eldivende de böyle oluyor.

Kaskları bağlamıyorlar! Bağlanmamış kask koruma sağlamaz :)

vatan şaşmaz bağlamıyor yahu. Benim de dikkatimi çekti. Bağlamadıktan sonra neye yarar.:farao:

Gerçi diğerlerinde de bağlamaynlar varmış. Kötü örnek :farao:

Son düzenleme:
Çok Acemi Sanatçılar Seçilmiş Bence Kenan Sofuoğlu Ve Okan Bayülgen Oynamalıydı Flimde.

1 Tane Ben Söyleyim Hatalarını.

Tamer Karadağlı Motoru Ayaklıktan Kaldırmadan Marş'a Basıyor Ama Kontak Kapalı Olduğu İçin Çalışmıyor :) Benim Bildiğim Motoru Ayaklıktan Kaldırırsın Kontağı Açarsın Vitesi Kontrol Edersin Marşa Basarsın Ama Acemilik İşte.

Videoda ünlüleri kulanmak adına, motosiklet sürücüsü olmayan bir kaçını araya serpiştirmiş olabilirler. Örneğin ben de Tamer Karadağlı'nın motosiklet sürücüsü olduğunu görmedim hiç bir yerde. Eline kaskı önüne de motoru koyup rol yaptırmış olabilirler. Bunlara takılmak yerine verilen mesaj önemli değil mi?

Ona bakacak olursan Kenan'ın da hiç rol yeteneği yok kardeşim :p Davranışları yapmacık olmuş. Ama önemli olan bu mu?

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Acemi Sanatçılar Seçilmiş Bence Kenan Sofuoğlu Ve Okan Bayülgen Oynamalıydı Flimde.

1 Tane Ben Söyleyim Hatalarını.

Tamer Karadağlı Motoru Ayaklıktan Kaldırmadan Marş'a Basıyor Ama Kontak Kapalı Olduğu İçin Çalışmıyor :) Benim Bildiğim Motoru Ayaklıktan Kaldırırsın Kontağı Açarsın Vitesi Kontrol Edersin Marşa Basarsın Ama Acemilik İşte.

Bence önemli olan motosiklet tecrübesinden ziyade, halkın gözünde profil oluşturmuş sanatçıların verdiği mesajlardır.

Amaç ve fikir çok güzel ama video çok kötü, çok amatörce olmuş yahu. Yani biraz daha ciddiyetle yapılsaymış keşke.

Yarısı kaskı sadece kafasına geçiriyor, kayışı bağlamıyor. Bazılarında motor montu veya başka bir koruma yok. Başta Kenan olmak üzere bazı oyunculuklar da kötü.

Ama gene de yapılması gereken, sevindirici bi çalışma. Bize düşen yapıcı şekilde eleştirmek. Daha özenli hazırlanmış klipleri de bekliyoruz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------

Daha derli toplu versiyonlar için İngiltere Ulaştırma Bakanlığının yaptırdığı THINK! adlı kampanya kliplerini izlemenizi tavsiye ederim. Sadece kask konusu değil, alkollü kullanım, otomobillerin motorları farketmemesi, yüksek hız konularını ayrı ayrı ele aldıkları bir çok klip var. Youtube'da hepsini izleyebilirsiniz.

Bu çalışma da bizim için ilk olsun. Daha vurucu, daha özenli klipleri izleriz umarım.

"Genel anlamda bilinçli" mi?
Bir oranlama yapacak olursak ben oldukça cömert davranarak bir %20 diyebilirim. Genel olarak trafikte saygıyı hakedecek davranışlarda bulunmuyoruz maalesef.

+1:cat:....

Bence fiyasko.. (Yerim bilinçlendirmesini)
Kenan bile pist motoruyla çıkmış (farı dahi yok). Diğerlerine ise belliki "sadece kaskı takın yeter" demişler. Ulan her işimiz böyle gaydirigubbak...Otur yerine 3..

Kenan bile pist motoruyla çıkmış (farı dahi yok). Diğerlerine ise belliki "sadece kaskı takın yeter" demişler. Ulan her işimiz böyle gaydirigubbak...Otur yerine 3..

Kaskı bi taktırabilsek, gerisi gelecek de..

İlk adımı attırmak amaç diye düşünüyorum.

1999'dan beri deprem deprem diye yatıp kalkıyoruz. Yıkık dökük evlerden milleti çıkaramıyoruz. Hergün TV'lerde sigorta diye bitaraflarını yırtıyorlar.
Doğru ilk adım...Bunu düşünememiştim...

kaskın emniyet kayışı takılmıyor demekki daha güvenli sürüşe hazır değiller video tam olmamış malef ufacık ayrıntı hayat kurtarır ..!!

ahhaha güzel bilinçlendirici bi video da keşke en azından kendi motorlarıyla motorcu ünlüleri oynatsalardı :) dikkat ederseniz kasklar aynı motorlar aynı :) tamer karadağlı kendi motoruyla geçebilirmiş kamera karşısına, okan bayulgen falan da oynatılabilirdi

eğer kaskı takmanın gerekliliği bilincine kavuşursa bu insanlar zaten geriside kendiliğinden gelir.

bağlanmayan kask koruma sağlamaz. vatan şaşmaz'da acele acele atlıyor motorun ustune bir yere yetişecekmiş gibi :)

videoda tabiki eksikler var ama niyete bakmak lazım.

umarım bu son video olmaz, devamınıda bekliyoruz.

bu konuda bizlerede iş düşüyor aslında. videoyu çeken kurumu mail yağmuruna tutup sıkıntılarımızı dile getirirsek belki trafikteki diğer araçlarıda bilinçlendirmek adına yeni videolar çekebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar