Makasa başlamış ama becerememiş.
Her ortamda vardır ya "benim bir enişte vardı, Zzr ile duvara girdi, tövbe etti bu motor işlerine" cümlesindeki enişte aslında videodaki çocuk.
Makas atarken deneyimli olmadığı için %90 aklı aynada kaldı, arada sırada bana da oluyor arkadaki ile mesafe ne diye bakınca öndekinin dibine ışınlanıyorsun, fren yapası falan tutuyor öndekinin.Ya da ultra acemi olduğu veya basireti bağlandığı için adamı görünce direkt el ayak gitti, yapıştı tampona. Hepsi en profesyonel olanımıza da olabilecek şeyler ama eğitim-illa parayla alınan değil, videolar, kendi başına boş alanda çalışmalar- olasılıkları minimalize edecektir.
125, 250 cc motosikletleriniz ile ben makas atacam, agresif sürecem triplerine girmeyelim. 2000 model Corsa bile iyi gidiyor bizim motosikletlerden. 140'a kadar eyvallah, bir nebze çıkıyor. Ama sonrasında yok öyle bir imkan. 140 ile makas atayım dersin arkadaki girer dibine, dikkatini dağıtır. Agresif sürüş güvenli bir sürüş şekli bence, ama ss'lerde 500cc, endurolarda en az 700 800 cc'ler verebiliyor o üstünlüğü. Diğer türlü dünya boks şampiyonuna atarlanan, 35 kilo, esmer Drogba formalı halısaha elemanı gibi olursunuz.
buyuk ıhtılamal ıle motoru bırakıcaktır ziraa kullanmakta zorlandığı aşikar
Can sıkıntısından çarpmış galiba çok sacma bir kaza :joker: