Trafikte makas atan motosiklet sürücüsü otomobile böyle çarptı

Makas falan atmamis bu sadece arabayi begenmis ve icinden gecmek istemis.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bildiğin bıçak gibi saplanmış... Makas hak getire...

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Bile bile lades olmuş gözü dalmış çarpmış gibi duruyor. Artık ne düşünüyorsa. Makasın bile hakkını verememiş. :)

Makas atarken deneyimli olmadığı için %90 aklı aynada kaldı, arada sırada bana da oluyor arkadaki ile mesafe ne diye bakınca öndekinin dibine ışınlanıyorsun, fren yapası falan tutuyor öndekinin.Ya da ultra acemi olduğu veya basireti bağlandığı için adamı görünce direkt el ayak gitti, yapıştı tampona. Hepsi en profesyonel olanımıza da olabilecek şeyler ama eğitim-illa parayla alınan değil, videolar, kendi başına boş alanda çalışmalar- olasılıkları minimalize edecektir.

125, 250 cc motosikletleriniz ile ben makas atacam, agresif sürecem triplerine girmeyelim. 2000 model Corsa bile iyi gidiyor bizim motosikletlerden. 140'a kadar eyvallah, bir nebze çıkıyor. Ama sonrasında yok öyle bir imkan. 140 ile makas atayım dersin arkadaki girer dibine, dikkatini dağıtır. Agresif sürüş güvenli bir sürüş şekli bence, ama ss'lerde 500cc, endurolarda en az 700 800 cc'ler verebiliyor o üstünlüğü. Diğer türlü dünya boks şampiyonuna atarlanan, 35 kilo, esmer Drogba formalı halısaha elemanı gibi olursunuz.

Bu çok mantıklı aynaya uzun süreli bakmış olabilir hiç yavaşlamıyor çünkü.

Motosikleti
CBR650R , Activa125, Sh125
s2000 bakayım derken kaçırmış bence ....

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmişte forumda da üye bir arkadaş vardı; R25 ile video çekerken "şöyle konumlandım, böyle planlama yaptım" diye altyazı girmesine rağmen park halindeki Doblo'ya mı taksiye mi ne girmişti. Çocuğun ismi de aklımda ama okur, eder, rencide olmasın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Can sıkıntısından çarpmış galiba çok sacma bir kaza :joker:

hatalı bakışın sebep olduğu bir kaza olmuş. :)
arabayı beklemiyormuş. görünce şok olup kendine gelip bakışı düzeltene kadar da vurmuş maalesef.

şu kazayı her gördüğümde bi gülme geliyo töbe est. :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar