Trafikte hayat kurtaran aynalar !

valla cok gerekli ama düsüyorllar :)

bu arada cantan güzelmiş markası ne

Son düzenleme:
Ark.. lar bu aynalar arkayı kontrol açısından pek kullanışlı olmayan cbf 150 nin aynalarına faydalı olurmu =? Birde arkama geniş umuz yapılı bi yolcu aldığımda arkadaki trafiği görebilmem için boyun harekettiyle eğilmem gerekiyor. Bunu kolaylaştırırmı =? Yani arkdamda yolcu varkende kolaylıkla arkamı görebilirmiyim =? Bide bunlar yapıştırmalı mı ? Çıkartılması gerektiğinde iz vs bırakırmı =? Bu gün motor yağı alırken oto aksesuarcıda vitrinde gözüme ilişti ama burada bilgilenmeden almak istemedim.

Elbetteki çok faydalı olacak Arkanı görmek için iyice eğilmene gerek kalmıyor göz ucunla bakabiliyorsun. Artçın olması aynaya bakmanı engellemiyor hatta artçın bile o aynalar sayesinde arkasını görebiliyor
Evet yapışkanlıve çıktığında 1gr iz kalmıyor.

Elbetteki çok faydalı olacak Arkanı görmek için iyice eğilmene gerek kalmıyor göz ucunla bakabiliyorsun. Artçın olması aynaya bakmanı engellemiyor hatta artçın bile o aynalar sayesinde arkasını görebiliyor
Evet yapışkanlıve çıktığında 1gr iz kalmıyor.

Peki bir sorum daha var. Senin motorda gördüğüm aynaları iç kısma yapıştırmışsın. En iyi açıyı bu şekildemi yakaladın =? Böyle daha mı performanslı oldu =?

hayır hata yaptım normalde üst ve sol köşeye yapıştırmak daha faydalı olduğunu keşfettim( Sağ ayna için üst sağ )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aslında çok iyi bişey:cat:

motorumun orjinal aynalırııaldıktan sonra denemeyi düşünüyorum
paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar