Trafikte hayat kurtaran aynalar !

Trafikte hayat kurtaran aynalar !

73373096.jpg

Hemen resme bakıp çözümün bu olduğunu sanmayın sakın :)

Motosiklet'te arkayı görmemiz çok çok önemli.
Size belki küçük ama çok işlevsel bir ayna aksesuarından bahsedeceğim.

aynacik2.jpg

Bu küçük kör nokta aynasının değerini sol aynama yapıştırdığımı düşürdüğümde anladım.
Testlerim sonucu kör noktadaki araçları çok daha güvenli görerek rahat hareket etmenizi sağlıyor.
kafanızı ileri geri sağa sola fazla açı ile çevirmenize de gerek yok

Arkadaşlar eğer kör nokta aynacığı yoksa biran evvel edinmenizi tavsiye ederim. Fiyatı çifti 5 ytl civarında ve marketlerin oto aksesuarları bölümlerinde satılıyor.

Paylaşmak dileği ile..

Son düzenleme:
Ouuu! Güzel fikir. Sonuçta can sağlığı önemli olan.Teşekkürler:cat:

Evet kesinlikle kullanmadan bu kadar işe yarayabileceğini tahmin edemiyorsunuz.

işe yarıyorda bazen yanıltıyor. bende de takılı. çok uzakta gösteriyor arkandakini ana bide bi bakmışsın dibinde bitivermiş araba.. ama genel olarak yararını görüyüyorum

Birde elciklerin uclarına takılanları var ikiside hayat kurtarır bence kesinlikle bulunmalı rüzgarın oğulları:D:D

Moderatör
Ne olursa ne takarsa takayım, kendim bakmalıyım, emin olmalıyım, gözümle görmeliyim :) Psikolojik sanırım..

kimi aynaları hiç kullanmıyor söküp atıyor çok ama çok yalnış bişey uzman sürücüler daha ayna ekliyor araçlarına:cat:

Bende bu aynalardan kardeşimin arabasına takmıştım çok faydasını gördü. Motoruma da takayım güzel fikir :cat:

işe yarıyorda bazen yanıltıyor. bende de takılı. çok uzakta gösteriyor arkandakini ana bide bi bakmışsın dibinde bitivermiş araba.. ama genel olarak yararını görüyüyorum

İlk başlarda öyle oluyor ama sonra alışıyorsun ve zamanla vazgeçilmez bir hal alıyor.

denerimde aynalarımı çaldılar xD
ne hallere geldk ya

bahtsız bedevi hikayesi senin basına gelmiş :p

Birde elciklerin uclarına takılanları var ikiside hayat kurtarır bence kesinlikle bulunmalı rüzgarın oğulları:D:D

Çok enteresanmış nasıl daha fazla bilgi edinebiliriz bu konu ile ilgili.

Son düzenleme:
Amcamın Şahinin çıkma aynasında vardı yarın ilk işim onu oradan koparım motora yapıştırmak bende diyom bunu niye yapıstırıyolar buraya süs sanıyodum inanki :D

Amcamın Şahinin çıkma aynasında vardı yarın ilk işim onu oradan koparım motora yapıştırmak bende diyom bunu niye yapıstırıyolar buraya süs sanıyodum inanki :D

:) hehe sen onları motora tak bak göreceksin keşke daha evvelden akıl etseymişim diyeceksin.

Rica ederim.

Ayları takınca sonuçları burada paylaşın lütfen :)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
kesinlikle çok faydası var, insan trafikteyken kendini daha emniyette hisseder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar