Ben silah taşıyorum. En kötü kan parası öderim.
olayı hıc okumadım sınırım bozulmasın dıye, sana da cok bır zarar gelmemıs kı buradasın, mantıklı seyler yazıyorsun. gecmıs olsun oncelıkle.
*
sevındıgım tek sey, bazı duyguları sımdıden aşmıssın. bır TURK erkegı, bu kadar buyuk bır paylasımın ıcınde dayak yedıgını beyan edıyor. HELAL olsun.
Adana'lı değildir onlar, 18 ay askerlik yaptım Yüreğir de, izne bile gitmedim, güzel insanlar tanıdım...geçmiş olsun biraderim
Valla herkes bi şekilde öğreniyor ve öğrenecek işte trafikte arkadan gelene yol vermeyi.
Bu arkadaş bundan böyle 5 sn. bir ayna kontrol ve arkadan gelene yol verme kuralını tecrübe ederek öğrenmiş oldu.
Benden kimse yol istemez çünkü yetişemez.
Benden kimse yol istemez her zaman en sağdan giderim.
Benden kimse yol istemez aynada geleni görünce çekilirim geçer gider.
Arkamda ışıkta beklerken hariç kimsenin bulunmasına izin vermem.
Genelde önüme kıranlar, gördüğü halde görmemiş gibi yapanlarla takışırım.
Kavga gürültü olunca adamı yıkarım yere, yada daha arabadan çıkmadan camdan dalarım adama 8-10 yumruk basar giderim.
Uğraşmak istemezsem aracı tekmeler aynayı kırar uzarım..
Eğer motorun hızlı değilse hiç bulaşmayacaxın aksiyona yol verecexin gidecek arkadan gelen..
Motorun gitmeyi bilmez, sen kavga etmeyi bilmez, ayna kontrolünü, yol vermeyi bilmezsen netice ortada işte..
![]()
Ben Adanaya gittiğimde havaalanı yolunda (şakirpaşa caddesi oluyor sanırım) tersten gelen kamyonet gördüm bir de yol kendininmişcesine rahat rahat geliyor selektör yapıyor. Tekrar gittiğimde de aynı havaalanı yolunda ışıklarda beklerken arkadan araç çarptı,araçtan 3 kişi birden inince çarpan arkadaş abi yeşil yanıyodu yaaaaa diye kıvırmaya başladı. Allahtan tamponlar plastik, esnedi de çatlama patlama olmadı.
Geçmiş olsun; beladan ne kadar kaçmaya çalışsak da belanın bir şekilde bizi bulabildiği bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.
Yaşadığınız olumsuz durumu sağ salim, az hasarla atlatmanıza sevindim.
Omzunuzdaki sorunun da geçici bir hasar olup kısa sürede iyileşmesini dilerim.
Benzerlerini tekrar yaşamamanız dileğiyle, kazasız sürüşler dilerim.
Gecmis olsun, sinir oldum.
Karar verdim, motosiklette cekic tasicam
Diger aletler ceza sebebi. Takim taklavat serbest.