Trafikte anası belli babası binbeşyüzelli olan bir sürücü daha

Tek teker yapıp trafiği tehlikeye atanla aynı zihniyet,geçenlerde yakalanan motosikletin sürücüsünün aracına el koyulmuştu.Sonra video çekip pis pis gülüyordu vatandaş.Bununda malına ey koyulsun buda gülsün.Çünkü böyle adamlar sığırdır.Ağzını burnunu dağıtsan akşam arkadaşlarıyla toplanınca hala gülerler.

vatandaşın hayatını tehlikeye atmaktan 2 sene hapiste yatır bakalım yine gülebilecek mi?herşeyin bir bedeli olmalı,o abudik haraketleri yaparken birini yoldan çıkarsa,adam gitse kaza yapsa,arabada 2 yaşında bebeği ölse,kim verecek bunun hesabını?

amaçsız ya :D boş yolda slalom mu yapıyo :D
arkadaşları da diyodur "olum ünal çok güzel araba kullanıyor" adkjaşlsdka :D

Her ilanda sahibinden temiz yazıyor.

İşte bunlar da anasından çok kullanılmış olanlar.

Plaka açık isim-soy isim belli böyle sürücülerin ceza alması için illa ki birinin canına ya da malına ciddi zararlar vermesi mi gerekli anlamış değilim. Yarın bir gün bu şahıslar bir kazaya karışır ve haberlerde kaza yapan şahısın youtube görüntüleri ortaya çıktı şeklinde sunarlar. Maalesef ülkenin durumunu bu şekilde ne desek boş..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merak ettim
bu online ihbarda herhangi bir sonuc alan var mi?
eger sonuc alan varsa ben de bundan sonra takipcisi olucam...

bunlar gibileri cok boyleleriyle kaza yaparsın suclu sen olursun yine avrupa gibi degilki polis kameradan bakıyo hemen yanına yanaşıyo cek saga durdur arabayı yaz cezayı gerekirse ehliyetini al gonder turkyede nerdeyse serbest

ben haberlerde gordum bunu. hiç bir numarası yok eleman kendi kendine eğleniyor. yardakçıları da ayrı bir olay sanki herif baya araba kullanıyor gibi vaay olm la süper kafasındalar motosiklet versiyonu da var bunun

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Anasının bi suçu yok, analara dil uzatmamak gerek. Belki de namazında niyazında bi kadındır kimbilir.

Motosikleti
Rsv4+D250
peki herhangi bir şekilde bu şerefsizlere çözüm getirme gibi bir fikri olan yok mu şahsen biz indirip araba kullanmayacak hale getiririz ama daha köklü bir çözüm lazım

ben haberlerde gordum bunu. hiç bir numarası yok eleman kendi kendine eğleniyor. yardakçıları da ayrı bir olay sanki herif baya araba kullanıyor gibi vaay olm la süper kafasındalar motosiklet versiyonu da var bunun

Aynen bunu motor ile yapanlarda var !

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Anasının bi suçu yok, analara dil uzatmamak gerek. Belki de namazında niyazında bi kadındır kimbilir.

Forumda küfür moda haline geldi::yanliss:

çok pişmanım denemesinler diyor videoda gülüyordu yakalandı 600tl ceza ehliyetine el koydular 2 yılda hapis yermi yemezmi belli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar