trafikteki magandalar istanbulun deprem gerçeği kadar gerçek. malesef magandalarla yaşamaya alışmak zorundayız... mümkün oldugunca kendi tedbirimi alarak ve tabi onları mümkün olduğunca eğiterek (eğitim şekli size kalmış)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:59 ----------
mavibuz yazı rengini sürekli mavi kullanma kurallara aykırı :rendeer:
dün birine daldım rahatladım mı? pek değil, yanında kız arkadaşı vardı o yüzden çok dalmadım benim hayatıma kastedip gülen ve sevgilisine benim hayatımla şaka yapana az bile..
abi aynı şey benimde başıma geldi mt den gökanla yolda gidiyoruz sanırım önderde vardı eleman manitasıyla bir solladı bizi aramıza bir girdi sonra tekrar solladı 4 şeritli yolda çaktım uzunları sisleri tabi adam topuk bende yapıştım 100mt ilerde kırmızı ışığın yandığını onunda durduğunu grdüm tıklıyom cama bakmıyo bile cama bir yumruk korumalı eldivenle zangladı cam ama kırılmadı açtı bu camı kibar bi şekilde ne var dio dedim napıon sen tık yok dedim dua et yanındaki hatuna yoksa pert din burda abi artık yanlarında bayan taşıolar dövmeyelim die ben çzdüm yha olayı