Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben kasksız ve ruhsatsız motor kullanmadan bodrumda 104 lira ceza yedim. ulen motor kiralıktı 50 lira kira 104 lira ceza 20 lira benzin ilk virago deneyimim böyle oldu
bazen tam bi trafik canavarı olabiliyorum acayip gaza geliyorum sağından solundan ortasından herkesi geçebiliyorum ama bazennn tabiiii:mrgreen:kaskımıda arada bir takmıyorumm motoru çoğu zaman terlikle sürerim kask mont giyerim ama ayakkabı giymem
bizim mahalleye bir giriş var anayoldan o da baya uzak kalıyo..bi ara yol var ona da girmek için 100 metre kadar ters şeritte gitmen lazım. ben hep o ara yol için ters şeriti ::sas::kullanıyorum
hangı hız sınırlamasına uymadıgımı yazıyım hagı sınyalsız makas atıgımı yazıyım hangı kırmızı ısıkta gectıgımı daha dun gece uc defa ardarda gectım hangı bırınıyazıyım sız karar verın hangısını yazıyım???
tabıkı bunların hepsı arabayla daha ıkı tekere bınemedık yaw delı olcamr:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bendede ehliyet yok ama genellikle 1 km bile yol gidecek olsam evden çıkarken kaskımı mutlaka takarım 1 sefer inanılmaz alkollü şekilde kasksız 100 km yol yapmıştımda burnum kırılmıştı