Trafik Suçu İTİRAFları

Arkadaşlar Admınlere duyrulur bir itiraflar bölümü oluşturun ve herkes trafikte işlediği şuçları itiraf etsin >>>

İlk itirafım Motorumu ilk aldıgım hafta ehliyetsizdim ve plakam yoktu 2 yunus beni çevirmek istedi ama kaçtım sonra saklandım sonuç beni buldular 650ytl ceza kestiler ! Tescilsiz araç kullanmak ve ehliyetsiz olmaktan. Polisten kaçmanın ayrı ve agır bi suç oldugunu söylediler ve bundan hüküm vermediler!
iyi niyetleri için teşekkür ederim onlara >>
AMAN HAA Polisten Kaçmayın!!!!

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
valla benim henüz bi suçum olmadıda seni yakalamışken hoşgeldin diyim dedim:queen:
hoşgeldin:rendeer:

12 yaşında 19 yaşına kadar ehliyetsiz araba kullandım ve hiç kaza yapmadım ehliyeti aldığım zaman 1 yıl doldurmadan 2 kaza yaptım bunlardan biri araba ile idi önce bir köpek sonrada direk bana çarptı benim suçum yoktu :)
2.si ise daha kötü SUZUKI600 ile yan yattım ve sağ bacağımı az kalsın kaybediyordum. kemiğimi ilk ve son kez o zaman gördüm. aslında suçum çok kırmızı ışıkta biraz öküz gibiyim :) durmak yerine ilerliyorum ama walla yol boşken yapıyom bunu... motorlada durulmuyordu be kardeşim :) ama sonunda şimdi motorsuzun... EEEeee ALLAHIN SOPASI YOK :)
YASAL UYARI: SAKIN KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEYİN :):):):):):)

1994 yılından berıdır motosiklet kullanıyorum.
Ama A2 ehlıyetım daha 2 yıllık
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

ben motorumu nisan ayında aldım ve aldığımın ertesi gün polis durdurdu bende can havliyle kursa başladım önümüzdeki ilk sınavda alacağım dedim polis abi insiyatifini kullandı beni bıraktı bense ehliyetimi 4 dönem sonra aldım bide 2 defa motorla şehir içinde 100 km hız yaptım

Yunuslarla , trafik cilerle sohbet ediyorum kaskima guluyorlar walla A2 varmi dese o anda ne diyecem bilmiyorum . Yaza kadar alacam . Ehliyetsiz kullanmayin. Hakli bile olsaniz suclu yinede hep siz olursunuz.

Şu ana kadar ;
1.Ehliyetsizlikten
2.Kask bulundurmama ve kullanmamaktan
toplam 2 tane ceza yedim.

Ama kask cezasını daha ödemedim...:queen:

Katılımlarınız için teşekkürler Arkadaşlar !!!
Devamını Bekliyoruz Herkesten>>>>

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi suç işlemiyenlerdendemi katılım bekliyosun
dur bekle ozaman polisle bi kovalamaca yapıp geliyom.yaşadıklarımı sizlere aktarırım:queen:

geçen aksam kırmızı ışıkta dururken yan arabadaki kızlara hava olsun diye motorumla lastik yakmaya başladım arkadaki arabada durmadan korna çalıyodu ama arkaya baktıgımda dumandan arabayı bile göremiyodum kırmızı ışıgın saniyesine baktım 3 saniye kalmış ön freni braktım ön kaldırarak kalktım benim le beraber arkadaki arabada kalktı megersem sivilmiş beni öyle bi kovaladıki panikten virajlara artık gaz kesmeden giriyodum baktım ki kaçamıycam bi koparatif sitelerinin bahçersine daldım motoru kitledim sitenin içinde koşarak kaçtım 1 gün sonra gittim baktım motor orda duruyo aldım geldim ewe şimdide ne kadar ceza gelcek diye bekliyom ama merak ettigim sivil polisin veya asayişin trafik cezası yazmaya hakkı warmı?

:cherry:söyleme sakın yoksa plakana gelir ceza saka bi yana bi polis olmaktan öte bir vatandaş olarak herkesi trafik kurallarına uymaya davet ediyorum. biliyosunuz ki motosiklet hata affetmiyo. otomobillerin kaportası var ya motosikletin kaportası ??? bu yüzden diorum ki kaportamız çizilmesin. para önemli deil, önemli olan hayatımız...

3 senedir motor kullanıyorum ehliyetim yok kask yok korumalık yok 2 defa kaza yaptım burnum bile kanamadı ama 3çüncüde ne olur bilmem ama şu an ehliyeti kazandım inşallah yeni bir motor kask yani tas tamam olucam inş

3-4 gündür yol boşsa trafik ışıklarının rengine aldırmadan geçiyorum umarım alışkanlık haline dönüşmez...:p

GKN

belki biraz alakasız olucak ama
benim bi çok cezam vardı
yetsikis ehliyet
kırmızı ışık
yanlış park
ters yön
kemer
radar
vs..vs.. gibi bi kamyon cezam vardı, pek adetimde değildir ödemek
hatta bi gün 4 suçtan birden aynı anda ceza yedim,
kemer, ters yön, trafik düzenini bozmak ve kırmızıda geçmek, polis aga hiç atlamadan çatır çatır yazdı cezaları bende paşa paşa imzaladım
ama ne gariptirki
bu sabah atatürk havaalanına gittim, anneannemi isviçreye yolladım, arabamıda
dış hatlar a kapısına çektim, gittim annaneyi bindirdim geri geldim falan
bi baktım, anaa araba yok:)
neyse çekmişler gitti polis abilere günahımızı ödedik
dedim bana ceza kesmeyin hiç adetim deil ödemem falan:wiinkk:
e bakalım dediler ne cezan var
hiçbiri çıkmadı, imzalamama rağmen:):):queen:
sadece manisada bi kemer cezası yemiştim o çıktı:)
sistem ne kadar bozuk yediğin ceza çıkmıyo ama buna üzüldüğümü söyleyemem:queen::queen:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ruhsat şirket üzerine olduğu için polislere, "abi nolur ceza kesmeyin, patronumun jeep'i, patronumdan habersis çıktım, bu saatte buralarda olduğumu öğrenirse azıma kırar, beni işten atar abi" diye zırlıyorum, bırakıyolar kekolar. :queen::queen::queen:

Hiç denemedim ama patronun motoru denmes heralde, yemesler kanımca:p

asm

daha yeni motorcuyum ama haşarılıklar eskide kaldı ve bu saatten sonra motorda olmaz muhtemelen(inş.)

araba üstünde geçti günlerim bugüne kadar ama başkasına zarar verecek en ufak bir hareketim olmadı

1 kere ceza yedim o da ehliyetle ilk uzun yola çıkışta(105 ile yazdı abiler!)

ralli,modifiye vs. her türlü olayı severim ama çiçek dalında güzel hesabı

herşeyin yeri,zamanı var :)

hiç ceza yemedim daha sınırsız kırmızı ışıktan gectim şehir içi hız limitini 3 katladım oldu bide caddede yarışmayı seviorum kimse kızmasın hata oldunu biliorum ama azdaha baya agır bi kaza yapıodum sora saten düzgün kullanmaya basladım ama araba satıldı artık istesemde bişi yapamıom:salut:

geçen gün babam arabayı bana verdi babam yanımda gece vakti karayolunda 10km kadar yaptık artı bir kere sollama 6 kere sollanma oldu:pbabam çok memnun kalıyo sürüşümden valla 110 u geçmedim.suç işleyip işlemediğim özneldir yorum yok :p

sonra bide polise yakalanma anımız var.şincik kasaba içi malum yollar genelde bomboş hadi dedik arkadaşlarla yukarı sahaya çıkalım oturur muhabbet ederiz dedik tam arabaya doluşuyoz karşıdan polis geliyomuş yanımızdan geçerken farkettim 10 m kadar ilerledi sonra kahrolası aydınlatmalar yüzünden gördüğü için geri geri geldi zaten beni bi titreme sardı geldi yanımıza bende çaresiz gittim bu arabayı kullanmayı düşünmüyon heralde fln filan kaza yaparsan başın yanar gibisinden şeyler dedi bende tmm dedim Allaha şükür adam anlayışlı çıktı sonrada 1 hafta süremedim zaten korkumdan...:)

bide polisin önünde motoru kaydırıp düşürmem var ki onu hiç saymayayım :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben geçen gün plakayı kapatıp ogsden geçtim. O kadar yolu gidemem 2. köprü için üzgünüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar