Trafik Şubeden randevu alamıyorum....

Arkadaşlar..ruhsatta motor ve şase numaralarının birbirinin yerine yazılması sonucu ruhsat yapraklarının ikisinide değiştirmek zorundayım..
bu iş içinde randevu alınması zorunluymuş..
ama kaç gündür ne yaptıysam bunu başaramadım..:pr:
işin bilmediğim bir püf noktası var sanırım...

ne zaman baksam dolu diyor..
ayrıca randevu için hangi belgelerin gerektiğini bile öğrenemedim..
belki aramızda bu işlerle uğraşan vardır ve randevu alımı için yardımcı olur diye düşünüyorum ama...
plakamı lazım,isim soyisim yeterlimi,yoksa T.C nosumu gerekli???

bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olur,konuyu özetler,ya da gerekli ipucunu verirlerse sevinirim..gece 00:00 da başlar hemen almalısın gibi mesela....

bu hafta bu işi bitirmeliyim...25 günde ancak ruhsat geldi...(hala elime geçmedi gerçi,yarın gidip ptt den alıcam) başıma iş açmak istemiyorum...

yardımcı olabilirseniz sevinirim...:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------

Evet bu gidişlede alamayacağım sanırım...:pr::salut::)

ben hem ehliyeti hem ruhsatı yeni aldım sayılır. randevu evet zorunlu ama aşırı bi yoğunluk yoksa çalışanlar anlayış gösteriyo. ben ikisi için de randevu almadan çat kapı gittim, işimi hallettim çıktım.

özellikle önceden gittim sordum şubeye..olmaz dediler..hatta duvarlara yazı asmışlar..randevusuz işlem yapılmaz diye...

kimbilir belkide her randevu onlar için bir başarı göstergesi,bir prim olabilir..belki sistemsel olarak gerekli olabilir..bilemiyorum...
bildiğim tek şey ne zaman baksam dolu olduğu....:pr:

Yeni yasa gereği cebinde paran ve zamanın varsa idareye karşı dava aç, sonuçta değişim için senden yine para isteyecekler.Üstelik hata onların.
İki eliyle bir şeyini doğrultamayan görevliler yüzünden kaybettiğin zaman ve paranın tazmin edilmesini iste.
Bilmiyorum bu öneriyi yaparken sana kötülük ediyor olabilirim çünkü 2 sene önce yerinden çıkmış lögar kapağının aracıma verdiği 9 bin TL lik zararın karşılanması için açmış olduğum dava hala bitmedi.
Üstelik tesbit davası lehime trafik raporları % 100 lehime şahitler fotolar videolar cabası.

Yani seninde popon benim kadar büyük ve deli değilsen dava etme.

Şak şimşek çaktı kafamda,

Ruhsatım kayboldu de, belki daha az işlem olur.:cat:

yeni aldığım motosikletin ruhsatı bu..bile bile aldım yani..biliyordum derken ..randevu olayını bilmiyordum tabi...:pr:
parasını için değilde sırf bunun için bi sürü tantana çıkarırdım önceki sahibiyle....

117 tl gerekli 2 sayfa için..mecburen razıyım..ama randevu olmadan sıraya girsem de evraklarımı versem yarın,öbürgün akşam üzeri gel al deseler...

ama malesef sanırım..bu işi nasıl yapacağımı bulamadım...:pr:

ben ehliyet için kagıthane trafikten 1 hafta randevu alamadım.bunun bir püf noktaı varmış bende yeni ögrendim ve aldım hemen..sabah saat 9 ile 10 arası randevu alabiliyosun yoksa doluyo..sana tavsiyem sabah 9 ile 10 arası almaya çalış.ben öyle aldım randevuyu saygılarımla...

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

motoru sıfır aldıysan randevu gereki..ama ikinci el aldıysan noter gönderio trafige satışı ordan randevusuz alabiliyosun diye billiyorum ben..ayrıca ruhsat 1 ay içinde çıkıyo..evine adresine gönderiolar.ama sen eve göndermeden subeden al derim

şimdi olay şöyle...
motoru Eskişehirden aldım..noter satışıda orada yapıldı..
yarın adıma çıkmış ruhsat elime geçecek.ama yanlış olarak..
dolayısıyla iki sayfanında değişmesi gerekiyor..bu yüzden muayeneyi bile ek-1 kağıdına yaptılar...

pazartesi randevusu dolu diyor..zaten 1er günlük veriyorlar...kafayı yemezsem eğer randevu alıp işimi halletmeyi düşünüyorum...

Ehliyeti alırken randevuya ben de çok uğraştım.Sabah 8.30-10.00 gibi sistemi yeniliyorlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 hafta bekledim, sonra randevuyu saat 15.00 aldım ama işten izin alamadım, sabah 11 gibi gidip durumu anlattım, hiç zorluk çıkarmadılar, sende gidebilirsin bence,

teşekkürler arkadaşlar...5 dakika önce salı günü için randevumu aldım..sabahları sistem açılıyormuş demekki..
geceyarısı 00:00 da denemek zor olabilirdi...:p
ipuçları için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar