- Konu Yazar
Arkadaşlar..ruhsatta motor ve şase numaralarının birbirinin yerine yazılması sonucu ruhsat yapraklarının ikisinide değiştirmek zorundayım..
bu iş içinde randevu alınması zorunluymuş..
ama kaç gündür ne yaptıysam bunu başaramadım..
r:
işin bilmediğim bir püf noktası var sanırım...
ne zaman baksam dolu diyor..
ayrıca randevu için hangi belgelerin gerektiğini bile öğrenemedim..
belki aramızda bu işlerle uğraşan vardır ve randevu alımı için yardımcı olur diye düşünüyorum ama...
plakamı lazım,isim soyisim yeterlimi,yoksa T.C nosumu gerekli???
bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olur,konuyu özetler,ya da gerekli ipucunu verirlerse sevinirim..gece 00:00 da başlar hemen almalısın gibi mesela....
bu hafta bu işi bitirmeliyim...25 günde ancak ruhsat geldi...(hala elime geçmedi gerçi,yarın gidip ptt den alıcam) başıma iş açmak istemiyorum...
yardımcı olabilirseniz sevinirim...:rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Evet bu gidişlede alamayacağım sanırım...
r::salut:
bu iş içinde randevu alınması zorunluymuş..
ama kaç gündür ne yaptıysam bunu başaramadım..
işin bilmediğim bir püf noktası var sanırım...
ne zaman baksam dolu diyor..
ayrıca randevu için hangi belgelerin gerektiğini bile öğrenemedim..
belki aramızda bu işlerle uğraşan vardır ve randevu alımı için yardımcı olur diye düşünüyorum ama...
plakamı lazım,isim soyisim yeterlimi,yoksa T.C nosumu gerekli???
bilen anlayan arkadaşlar yardımcı olur,konuyu özetler,ya da gerekli ipucunu verirlerse sevinirim..gece 00:00 da başlar hemen almalısın gibi mesela....
bu hafta bu işi bitirmeliyim...25 günde ancak ruhsat geldi...(hala elime geçmedi gerçi,yarın gidip ptt den alıcam) başıma iş açmak istemiyorum...
yardımcı olabilirseniz sevinirim...:rendeer:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
Evet bu gidişlede alamayacağım sanırım...