Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 model CBF 150'yi geçen sene Sampo Japan'dan 84 Liraya yaptım. Bu sene tanıdık sigortacı sağ olsun sana kıyak yapıcam arıcam en ucuzunu bulucam dedi 213TL HDsigorta'dan yaptı Neyse sesimi çıkarmadım sonra internetten birkaç tane sigorta şirketinden teklif aldım gerçekten de 215 liradan aşşağı bulamadım. Akıl mantık erdiremedim bu işe :/
Merhabalar yaş 32 plaka 59 2013 0 almis oldugum kanuni breton s 125 icin 50 tl sigorta ücreti ödedim Ergo sigortaya.zamanim olmadigi icin ek1 dosyasi fotokopi islemleri mok püsür icinde 25 tl dosya ucreti odedim toplamda 75tl ye mâl oldu.
Sigorta islemlerinde kisinin yasi yasadigi yer medeni durumu gibi kriterler den dolayi herkeze farkli fiatlar cikiyor sanirim yukarıda saydıklarım etki ediyor diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam eğer.
400 lira istiyorlar ya 2014 SYM Fiddle yaş 25 motor zaten 3 bin lira bu nasıl bir fiyattır. İnşallah sizin dediğiniz rakamlara bulabilriiz. Tavsiye yer varsa iyi olur.