Trafik Polisinden Tavsiye

Allahalla millete bak yahu. İlla memleketim polisine bi giydirecek bi laf sokacak. Ulenn polis kardeşimizi uyarmış işte adama misliyle karşılık mı versin. Adama durduk yere polis memuruna hakaretten ceza yazdırakacaksınız. DAMAM DAMAM bişe demiyorum :cherry:

Obs

Yalnız benim anlamadığım emniyet teşkilatı cenesı acılır kaskla motor suruyor sıfır koruma bu nasıl resmi motosikletli memur amerika,avrupa gibi yerlerde dikkat ediyorlar buna ben olsam dinlemezdim bile kendısı bır hatada kolu bacagı orada bırakacak cunku

Bende aynı şeyi söylemeye geldim. Adam gelmiş tatlı tatlı nasihat verirken höğğğğ damam haaağğğ höğğğ ok bb :D

Hocam bu nedir ya adam inip dövse haklı yani :D

Öncelikle düzelttiğiniz için sağolun polis yunus değil şahinmiş şahin görünümlü doğanda olabilir sıkıntı değil:)
İkinci olarak damam damama takılmış herkes şaşırdım agalar polisin bu kadar bizi önemsediğine ve kendisinin durduk yere muhatap olmasına :) kaskın iç pedleri sıkı olunca damam diye ve kaskın içinde olmasından dolayı sanırım boğuk çıkmış ses aslında ben tamam tamam demiştim:queen:

Motosikleti
Dominar 250
Merhaba arkadaşlar, dün sabah altunizade boğaz köprüsü istikamatinde arkamdan yanıma doğru gelip tavsiye veren polis abimize burdan da saygılarımı sunuyorum, o sırada kameram kayıttaydı.Trafikte aralara biraz fazla girip çıkıyorum :wiinkk: ve bunu yaparkende farkında olmadan ayaklarımı yanlış konumlandırıyormuşum artık daha dikkatliyim.

https://www.youtube.com/watch?v=EZa_-MU67Ss

Buradan saygılarını sunuyorsunda adamada bir teşekkür veya bir eyvallah deseydin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar