Trafik Polisinden Satılık İlanı (Sahibinden)

iş olsun işte trafik polisi olunca ne farkediyormuş

Bide fiyatı düşürdüğünü söylemiş Acaba ne kadar verilmesini bekliyor ne uçuk insanlar var ya Trafik polisi diye Sigara içilmemiş tarzında mesaj verir gibi :queen: Yok efendim doktordan Sigara içilmemiş hesabı :p

bizim ülkede sadece memur ve askerden araba alacaksın=) çnkü adamların eline ar zor para geçiyor,ve aldıkları arabaya eşim dostum muamelesi yapıyorlar, ama asker aracı temiz olur,

Son düzenleme:
fiyat düşürüm demiş bide, sıfırı zaten 4140tl. plaka için o fiyatı çekmiştir belki ama plaka sadece onun için özel..

bu motorların ikinci eli cbr 125'ten daha iyi fiyatlara gidiyor anlam veremiyorum..

bizim ülkede sadece memur ve askerden araba alacaksın=) çnkü adamların eline ar zor para geçiyor,ve aldıkları arabaya eşim dostum muamelesi yapıyorlar, ama asker aracı temiz olur,

devlet aracı kullanmaktan fazla kilometre yapmıyorlar o konuda haklısın..

Doktordan motor almaktan ise , motorun hastasindan almak daha iidir her zaman:)

ilan tarihi 2007 motor 2009 model nasıl oluyo o iş:silent: geleceğe yolculuk yapmış gibi:cherry:

ilan tarihi 2007 motor 2009 model nasıl oluyo o iş:silent: geleceğe yolculuk yapmış gibi:cherry:

hakkaten bak ilan tarihine hiç dikkat etmedik peki nasıl oluyo arkadaşın dediği gibi 2009 modeli nerde kalmış Tuaf bi ilan. Muhtemelen Geçmişte eklediği ilan üzerinde bu motoru ekleyerek güncellemiş olmalı. vesselam.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Plaka TS.... Trabzon spor değil.... :p
Tayfun sarı.... :queen:

Özellik dedğin böyle olur.....
Ya fenerli biri almak isterse?.. :wiinkk:
Hiç özellik falan kalmadı o zaman... direk 2900... :queen:

bende istiyorum özel bir plaka.34 ARJ 69 elinde sağda solda olan varsa haber versin alırım :p geçenlerde bir yunus polisten satılık fazer vardı,sözde önden hafif tıklanmış :cyclopsan nasıl hafif tıklamaysa depo,grenajlar,göstergeler oooo bi arkada az biyer kalmış sağlam.birde tutanak tutturmamış masraf yok diye..asıl amaç belli trafik sorgusunda nasıl bir kazaya karıştıgı çıkmasın diye tutanak tutup bildirmemiş.
hayatta almam polisten,bayandan araç :p

formda olumsuz olumlu her fırsatta eleştiriyoruz tabi adamlarda fiyatı bindiriyor. nah alıp surersiniz benden motoru diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar