Trafik Müşavirliği

trafiği mahkemeye vermen herhangi bir şeyi değiştirmez işlemleri uzatır (boşa masrafa girme )senin iş çok karışık değil yazışmaların bu kadar uzaması garip .demekki diğer motorların şase vemotor numaraları sahte(usulsüz) bunun çözümü için memurlar mükerrer araç kaydı ile ilgili yazışmaları yapıp defter kayıtları istenilecek ve elde edilen sonuçlara göre diğerlerinin kaydı silinecek ama bunlar 6 ay beklemez bitmiş olması gerekirdi .:cyclopsan

yıldız trafik sen ilk önce avcılardaki evraklarını hallet .:bounce:

Son düzenleme:
ya ben bişey sorimmi :) ¿
benım plaka ıkıye bolundu bende attım yenı bı plaka cıkartmak ıcın ne yapmam gerekıyo ¿

Ahhh benim cici devletim ve onun güzel memurları hepinizi çoook seviyorum:wiinkk:

plaka değişikliği

ooooy...
madem attın o zaman git bari düşürdüm de. kayıp de. sonra kaybetttiğin bölge karakollarından tutanak tuttur. önce kayıtlı olduğun trafik-tescil şubesine git.ordan bi belge alacaksın ve karakolları dolaşıp imzalatacaksın.sonra da gidiptescil şubesine yeni plakalarını alacaksın. uğraşamam diyorsan bir trafik müşavirine git, selamımı söyle halleder :)
kolay gelsin...
bu arada ben de trafik müşavirliği yaptım. yani trafik-takip işleri yaptım.. ben de yardımcı olabilirim.
bi de puma arkadaş selamlar sana. foton da pek hoşmuş :) sevgili meslektaşım..
sevgiyle...

hocam merak ettigim bi konu var:silent:ben su an zonguldakta oturuyorum(67)örnegin istanbuldan(34)bi tane motor aldım ikinci el olarak.zonguldaga getirdim.plakanın 67 olması sartmı:silent: 34 kalsa olmaz mı:silent:

2. el keeway satış...

arkadaslar selamlar.. size birkac sorum olacak.. 2. el 2005 model keeway arn 125 model bir motor satin aldim.. sigortasi agustos ayinda bitiyo.. notere gittik gecen hafta ve notere 145 tl ucret odedim.. simdi elimdeki belgelerle trafik subesine gidip motoru uzerima alacagim.. Su durumda ne gibi islemler yapmam gerek ve ayrica masrafim ne kadar olacak ??

Simdiden tesekkurler..

Alp

valla arkadaşlartrafik müşavirliği bizim gibi çok yoğun bu işleri kovalayamıycak adamlar için birebir birazda üşengeçlik ve miskinlik varsa hele tam sizlik adamlara 100-150 arabada 50 milyonda motorun taşıt alımda fazla veriyorsunuz ama değiyor iki gün sonra git al evraklarını ayrıca müşavirlerin trafik şubelerinde çok arkadaşları olduğu için önceden çıkan önceki sahibinden oluşmuş bazı pürüzleride hemen haleedebiliyorlar sen yapmaya kalkasan beki kapı kapı gezdirirler. aldıkları parayı yani hak ediyorlar ama tabi namusuyla dört dörtlük yapanalar bizim maslakda iş yaptığımız müşavilirk şirketi var bütün şirket ve şahsi aarba motor onlara yapıtırıyoruz işlerimizi adamlar hiç bir sıkıntı yaşatmıyor bize. sağlam bir müşavir bulun samimi de olursanız zamanla sizden az para alır.

motoru baglattım trafige ehlıyetsızlıkten ne yapmam gerekıyo yardımcı olurmusunuz cezalardan haberi olan warsa acil cewap lutfen

arkadaşlar kusura bakmayın şu an asker olduğum için siteyi uzun zamandır takip edemiyorum fazla waktim olmadığından sorduklarınızada bakamıyorum hepinizden özür dilerim:rendeer:

Hayırlı teskereler olsun inşallah:rendeer:
Ben de bir soru sormak istiyorum..2.el bir motor alabilme durumum var..fakat motor trafikten ihale ile alınmış..Plaka ve ruhsatı yok..Sahibi trafikten şasi nosuna bakıp sahibini bulup vekalet alabilirsin dedi..
Ama motorun ilk sahibinde de ruhsat olmayabilir,sonuçta bağlanmış moturu..
Bu durumda tavsiyeniz nedir???

A2 ehliyet yaş sınırlaması

ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN BELKİ BU SORUYU ALAKASIZ BİR YERDE SORUO OLABİLİRİM AMA ACİL BU SAORUYA CVP ALMAM LAZIM VE CEVAP KESİN OLSUN TEREDDÜTLÜ DEĞİL ARKADSLAR

BEN 16.08.1990 DOGUMLUYUM [antalyadayım] A2 ehliyet alabilirmiyim

bu soruyu su yeni yasa olayı var ondan soruorum bu A2 ehliyetin yaşını 1 sene geri alınması konusu ben bu yas ile A2 ehliyeti alabilirmiyim..... ACİL KESİN CEVAP LAZIM motorum var ama ehliyetsizlik cok sorun yapıor arkadaslar..

TEŞEKKÜRLER....!!!!

valla bende 2.el bı motor almaya hazırlanırken neyapmam lazım ne edıcem.motoru nasıl ustume alıcam kaca maal olcak gıbı sorularla bogusurken bunlara enguzel yanıtı bu forumda buldum hepınıze tesekkurler soru bıle sormama gerek kallamdı yeterınce olayı kavradım herkese tekrar tesekkurler

D4DR #

hocam benım motorum calındı daha 300 kılometredeydı caldılar bunun sence bulunma ıhtımalı trakfıkde % kacdır merak edıyorum ıcım yanıyor calındıgına

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o motorun şu an gazi mahallesinde parçalamkla meşgüllerdir emin ol neden kasko yaptırmadın su iç artık üzerine

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 88 model gs500 ün satışını aldım.notere 155 ytl verdım.en ucuz satıs işlemide benım verdım paraymışşşş:silent: :silent: :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya neden böyle sorunlu motorların peşinde koşuyorsunuz biraz daha araştır ve o motordan uzak dur sana tafsiyem budur eğer içinde motor aşkı varsa kendini pişman etme ve başka makinalar bak olurmu .

slm arkdaşlar 2. el 2006 model bir motor alırken ortalama notere ve şubeye ruhsatı üstünüze almak için ne kdar ücret ödeniyor.bilgisi olan arkdaşlar bilgilerini paylaşsınlar lütfen.

2004 model sukuturun noter şatışı kaç ytl tutar ve ruhsatı çıkarmak kaç ytl tutar

slm hocam

ben bi şey sorcam bilgin varmı ama motosiklet ehliyetim yok B sınıfı ehliyetim var kaç cc'ye kadar kullanabilirim bi ara 125cc'ye kadar çıkacak diye duymuştum acaba aslı varmı şimdiden teşşekkürler:) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar