Trafik Magandası (yorumsuz+fotograflı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
showtvjuly18130244gn0.jpg

showtvjuly18130247co1.jpg

alıntıdır..

böylelerinin yüzünden motorcuların adı kötüye cıkıyo böylelerinin yüzünden kazalar oluo canlar yanıo inş iyi bi ceza almıştırrr

Dengeyı yapabıldıgı ıcın helal trafige acık ortamda bu hareketi yapdıgı ıcın haram... katılıyorum boylelerı yuzunden motorculara serseri gozuyle bakıolar...:farao::farao::farao::farao:

Eleman kendine göre ok büyük bir iş yaptığını zannediyor..... Yazık hemde çok yazık...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cezayı basmışlardı buna yazık, hem haber yap hem ispiyonla. Yaptığı sanat eseri ama trafikte akıllıca değil.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
SS'ler yasaklanırsa böyle sahneler olmaz.:p

bu haberın cıkıs tarıhını bılmıyorum ama yenı oldugunu dusunursek medyanında işguzarlıgı soz konusu adamın ustune baksanıza sadece bı tısort buda demek olur kı yazın cekılen bı resım ama sımdı haber oluyo :farao::farao:

boylr tiplare inan hiç acımıyorum yolda kaza yaptını görsem inin inip yardım etmem

yataklı vagon olmuş..yanlız konfor muhteşem hiç rahat edicem diye touring makinalara çuvalla para vermeye değmez arkadaşlar hep söylüyorum ybr bu alandada lider..:)

SS'ler yasaklanırsa böyle sahneler olmaz.:p

ilginç bir yaklaşım... :silent:

Bu haberi izlemiştim... Harbiden Dallama.. Yiğidi Öldür Hakkını Yeme... ::ban:: ::144::

Dengesiz (Aslında Dengesi İyi Ama) Bunun Gibi Zibidiler Yüzünden Hepimize Aynı Gözle Bakılıyor... :farao: :farao: :farao: :farao:

büyük ihtimalle paylaşım sitelerinin birinden alınmış bi görüntüdür ya yeni piyasaya çıkmıştır yazdan beri yada yeni farkedilmiştir haberciler tarafından...

şaşırdım ya kasksız olmasına korumasının olmamasına ayaklarını uzatıp oturmasına aklı sıra akrobatik şeyler yapmasına bişey dememişlerde mesaj yazmasına takılmışlar ahahahah.....

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Allah bin belanı versin.Hayvan motora öylemi binilir:)

sanki bunun videosuda vardı ...
ama belki o başkasıdır...
sonra motorculara kötü diyolar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar