Trafik Kazası.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Üzüldüm..Acını paylaşıyoruz...
Allah rahmet eylesin... Sana ve yakınlarına sabır diliyorum..... :pale:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun. Allah böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın.

Başınız sağ olsun. Allah"tan Bu mübarrek günlerin yüzü ümmetine yaralanan halanıza acil şifalar dilerken geride kalan sizler kederli aile bireylerine de sabır ve uzun ömürler vermesi dileklerimle bu sonsuz acınızı yürekten paylaşıyorum.

Allah rahmet eylesin,sizlerede sabır nasip eylesin rabbim,zaman herşeyin ilacı derler,

Allah rahmet eylesin kardeşim kalanlara sabır yaralılara acil şifalar dileriz.

Yaralılarınıza çok çok geçmiş olsun, kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederim. Vefat eden halanızada Allah Rahmet eylesin, sizinde başınız sağolsun. Doğmak bir başka dünyadan bu dünyaya göç etmekse eğer ölmekte o hatırlayamadığımız aleme geri dönmektir elbet. Sıramız geldikçe hepimiz eşimizi, dostumuzu, akrabalarımızı uğurladığımız o aleme geri dönüp bir şekilde onlarla yeniden bir araya geleceğiz. Allah c.c. eşimizle, dostumuzla ve akrabalarımızla olacak bu yeniden kavuşmamızda hiç birimizin başını öne eğdirtmesin. Ahirete uğurladıklarımızın arkasından onları her andığımızda ve hatırladığımızda dua etmeyi unutmayalım.

Başınız sağolsun.. Halanıza Allah rahmet eylesin. Zamanı yoktur dünyadan ayrılmanın, bugün yarın öbür gün. Her ölüm bu kadar erken olmak zorunda mı.. Yaralı halanıza acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.

Tekrar teşekür ederim herkese tek tek. Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.
Çok şükür kazadaki diğer sevdiklerimizin hepsi taburcu oldular. Arabanın halini görseniz oturur 2 saat incelersiniz. Bunun içinden bir insan nasıl canlı çıkabilir diye.
Bir sevdiğimizi bizden alan, diğer 3'ünü bize bağışladı. Sayılı nefes dedikleri doğru sanırım.

gerçekten de kelimler kifayetsiz kalıyo böyle durumlarda :(
ve biz aciz insan canlılarının elinden 'BAŞINIZ SAĞOLSUN, ALLAH RAHMET EYLESİN, ALLAH SABIR VERSİN SİZLERE' demekten başka bişey gelmiyo :(
okuyunca çok kötü oldum.
ama derler yaa hep HER CANLI BİRGÜN ÖLÜMÜ TADACAKTIR diye işte yakınlarımızı, sevdiklerimiz kaybettiğimizde bunu hatırlamamız gerektiği ve ona göre yaşamamızı aklımızın bi köşesinde bulundurmak için olduğunu düşünüyorum.
Allah taksiratlarını affeder, siz sevdiklerine de dayanma gücü verir inşallah...

Başınız sağolsun. Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar versin.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Kalanlara Rabbim'den sabır dilerim.Çok üzüldüm

“Bir insanın gözlerinin içine bakıp annesinin öldüğünü nasıl söylersin?”

Ölüm mü daha soğuk yoksa o metal çekmece mi? Ne kadar soğutursan soğut o dolabın içini ne kadar soğuk olabilir ki? Kilometrelerce uzaklardan kanımı donduran o çekmecenin soğukluğu değil ki. Hayatta kalanlara sevinmek bir suçmuş gibi sanki. Sevdiğimizi alıp götüren kader, kelimelerimizi de mi aldı acaba? Neden bu kadar zor konuşmak. İki kelimeyi bir araya getirmek? Gülüyor mu ağlıyor mu anlamıyorum derler ya, doğruymuş. Kadere isyanın kahkahalarıyla, ruhunu ve kalbini buran o mengenenin akıttığı gözyaşları birbirine karıştıkça, “deli miyim acaba?” diye düşünmeden edemiyorsun ki.

“ Cevap ver bana, en sevdiğin insanın gözlerinin içine bakıp, en sevdiği insanın öldüğünü nasıl söylersin?”

“Makarna en kolay yemek... Annen niye senin kötülüğünü istesin? Ama hep makarna yenmez ki”

Bu cümle kaç kişiyi ağlatır dünyada acaba? Kaç kişi 20 sene önce duyduğu bu cümleyi hatırladıkça hıçkırıklara boğulur ki?

O dolabın içi ne kadar soğuk?

Adım gibi eminin şimdi gidip o çelik tepsiye yapıştırsam elimi, cayır cayır kavrulacağından.

Kelimelerim nerede benim? Yardım et bana... Tek bir kelime bile olsa yardım et, bir başlangıç noktası ver bana. İlk harfi ver en azından. Ama ne olursun sessiz harf olsun, çıkmıyor çünkü nefesim. Herhangi bir sesi çıkartabileceğimi sanmıyorum.

Kaldırdım boynumu, diktim gözlerimi sana. Yardım et bana, çünkü biliyorum bu cümle aklımdan hiç silinmeyecek, cevabını hiç bir zaman bilemesem de...

“En sevdiğin insanın gözlerinin içine bakıp, Annesinin öldüğünü nasıl söylersin?”

******************************************************************************************

Bugün öğlen sıralarında, İçinde 3 halam ve babaannemin olduğu otomobil, lastik patlaması sebebi ile Edremit Havran arasındaki çift yönlü yolda takla attı.
Babaannem ve bir halam hurdaya dönen araçtan mucize eseri ufak sıyrıklarla çıkarken, diğer halam hafif yaralı olarak kurtuldu.
Ancak ne yazık ki, ortanca halamı kazada kaybettik. Başımız sağolsun...

Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum. Konuşamıyorum kimseyle. Blog'a veya facebook'a da yazamıyorum.
Akrabalarımın aile dostlarımın olmadığı tek yer burası. Biraz yazmak zorunda hissettim...

Başımız sağolsun.

Allah sabır verip ölenlerin ruhuna rahmet eylesin! Başın sağ olsun kardeşim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin... Başınız sağolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar