Selamlar herkese.
Arkadaşım benim kazam üzerine fotoğraf çektiğini ve konu açtığını daha yeni söyledi bana saolsun. Üzerinden onca zaman geçmesine rağmen en azından haberim oldu..
Hepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun iyi dilekleriniz için.
Evet kısa bir süre önce; düz yolda giderken adadan sağına soluna bakmadan sinyal vermeden yola atlayan bir şoför yüzünden, araca çarpmamak için kendimi dışarı doğru yönelttiğimden bankete ve sonrasında ağaca çarparak durabildiğim bir kaza geçirdim. Ben hastanedeyken saolsun arkadaşlar da motorumla ilgilendiler, onlardan da Allah razı olsun
Ben çimlere uçtuğumdan ve biraz kontrollü şekilde kaza geçirdiğimden ufak sıyrıklarla atlattım. Motorumun ön takımı dağıldı. Çok şükür yaptırdımki eskisinden bile iyi oldu.
Asıl moral bozan, ülkemin adaleti ve bu garip trafik terörü kuralları. Araca o hızla giderken çarpmayım kendimi kurtarayım diye dışarı kırdım ve refüje çarptım. Bu yüzden önüme atlayan araç, hatasız gösterildi. Neymiş? Araca çarpsaydım hatalı olabilirdi. Haa ama arkadan çarptığından yine sen hatalı olurdun! Canını yediğim adaleti ne kadar eşit davranıyor. Orada adamın yüzünden ölüp gitsem yine adam hatalı çıkmıyor. Yorumsuz...
Herkesten tekrar Allah razı olsun. Dilerim kimsenin başına gelmez, benim de son kazam olur inşallah...