Trafik Kazası

Forumdan ve yakından tanıdığım, sizinde tanıdığınız Cihan54 nickli arkadaşımız dün trafik kazası geçirdi.
Kendisine tekrardan acil şifalar diliyorum. Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

Kendisinde bildiğim kadarı ile kırık yada çatlak yok gibiydi. Tedbir amaçlı röntgen çekildi.
Biz motoru almaya gittiğimizden hastanede fazla kalmadık. Ancak son durum nedir bilemiyorum. Kendisinin bir açıklama yapacağından eminim.

Olayın gerçekleşmesi ;
Adayı (Döner Kavşak) dönerken araç sıkıştırması sonucu arabaya çarpmamak için direksiyonu kırmış.
Sonucunda ise banket taşlarından zıplayarak çam ağacını devirmiştir. Herkesin merak ettiği kısma geliyorum.
Araç ile temas olmadığından ihale yine motora kalmıştır. :pr: Adamlar suçu kabul edip görmedik desede trafik polisi arabayı haklı çıkarmıştır.

Limuzin gibi kocaman regal raptor minicoper'a dönsede cana geleceğine mala gelsin diyoruz. :(

Sakamoto ilkyardım ve yol yardımı devreye girer. Cihanın oğluşunu bi güzel paketler .

Geçmiş olsun... Ciddi bir sağlık sorunu olmayışı sevindirici.

geçmiş olsun.ciddi bir sağlık problemi olmaması sevindirici.ayrıca anladığım kadarıyla motorda'da sadece amörtüsör yamulmuş.umarım bu kadardır...

geçmiş olsun.ciddi bir sağlık problemi olmaması sevindirici.ayrıca anladığım kadarıyla motorda'da sadece amörtüsör yamulmuş.umarım bu kadardır...

Arkadaşım adına sizlere teşekkür ederim. Evet sadece amörtisörler yamuk. Jant yada çamurlukta sorun var mı bilmiyorum. Amörtisörler yenilecek zaten. Motor şuan serviste
Motorun geri kalan hiç bir yerinde sorun yada çizik yok. Ağaca çarptığı için yamulmuş. Çimlere yan düştüğünden hasar yok.

Geçmiş olsun. Cana zarar gelmemesine sevindim. Madde bi şekilde yerine konulur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun, ucuz atlatılmış bir kaza.
polisleride bir kez daha saygıyla anıyorum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmişi olsun.

çok geçmiş olsun. sevgili trafik polislerimiz gene görevlerini zamanında ve layıkıyla !!!! yapmışlar. daha büyük kaza görmeyesiniz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mala geleceğine cana gelsin.. Üzmesin kendisini, Allah korumuş..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar