Trafik kazası geçirdim yabancı uyruklu

Motosikleti
Triumph Trident 660
Merhaba bana çarpan kişi yabancı uyruklu kurye polisten kaçarken ters şeritten bana çarptı. Fotoğraf çektim
Ambulans çağırdılar ben de karakola ifade vermeye geldim.
Bundan sonra ne yapmam gerekiyor polisler düzgün cevap vermiyor.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Merhaba bana çarpan kişi yabancı uyruklu kurye polisten kaçarken ters şeritten bana çarptı. Fotoğraf çektim
Geçmiş olsun, sana bir şey olmamış neyse ki.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Çok geçmiş olsun 🙏 Sana çarpan kişi sana da çarptıktan sonra olay yerinden kaçıp gitti mi? Tutanak falan tutuldu mu?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun. Sorduğun soruya bir cevabım yok maalesef.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok geçmiş olsun 🙏 Sana çarpan kişi sana da çarptıktan sonra olay yerinden kaçıp gitti mi? Tutanak falan tutuldu mu?
Kaçmadı ayağı sakatlandığı için ben de 50 metre ilerdeki polise seslendim geldiler başında beklediler ambulansla götürdüler benide karakola ifade vermeye çağırdılar bekliyorum şahsı

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Geçmiş olsun. Sende bir şey olmasın da.

Rapor tutulması gerekiyor. tutulan rapora göre hata %100 onda çıkarsa sigorta senin motoru karşılaması lazım, sonra sigorta onun peşine düşer.
Avukat tanıdığın varsa ona danış.

BU ne yaa, üst üste çok kaza haberi geldi. dikkatli sürün. Üzüldüm. :oops:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun kardeşim. Bundan sonra yapılması gereken tek şey; Suriyelisi, Afganı, Iraklısı ülkede ne kadar sokuk millet varsa hepsini elbirliğiyle ülkelerine göndermektir.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçmiş olsun. Sende bir şey olmasın da.

Rapor tutulması gerekiyor. tutulan rapora göre hata %100 onda çıkarsa sigorta senin motoru karşılaması lazım, sonra sigorta onun peşine düşer.
Avukat tanıdığın varsa ona danış.

BU ne yaa, üst üste çok kaza haberi geldi. dikkatli sürün. Üzüldüm. :oops:
Tesekkürler polis abiler kendin anlaş ne kadar koparırsan diyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun kardeşim. Bundan sonra yapılması gereken tek şey; Suriyelisi, Afganı, Iraklısı ülkede ne kadar sokuk millet varsa hepsini elbirliğiyle ülkelerine göndermektir.
Teşekkür ederim abi haklısın

Önce geçmiş olsun.
Yaralamalı kaza özellikle karşı tarafın yaralanması senin için iyi olmuş. Böyle dediğim için üzgünüm ama hayat işte.
Yaralamalı kazalarda tutanağı trafik polisi tutar, sen sadece devlet hastanesinde alkol kontrolü yaptıracaksın. Esasında karakol polisinin götürmesi lazım ama genellikle sen git al diyorlar, gider alırsın. Sonra tutanağa göre haklıysan karşı tarafın sigortasından motosikletini yaptırırsın normal kazada ki gibi.
Karşı taraf yaralanmasaydı büyük bir ihtimalle karşı taraf işi yokuşa sürerdi o zaman işin zordu.
Ama karşı tarafı eleman kaçak ve ehliyetsiz ise çok fena üzerler.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Önce geçmiş olsun.
Yaralamalı kaza özellikle karşı tarafın yaralanması senin için iyi olmuş. Böyle dediğim için üzgünüm ama hayat işte.
Yaralamalı kazalarda tutanağı trafik polisi tutar, sen sadece devlet hastanesinde alkol kontrolü yaptıracaksın. Esasında karakol polisinin götürmesi lazım ama genellikle sen git al diyorlar, gider alırsın. Sonra tutanağa göre haklıysan karşı tarafın sigortasından motosikletini yaptırırsın normal kazada ki gibi.
Karşı taraf yaralanmasaydı büyük bir ihtimalle karşı taraf işi yokuşa sürerdi o zaman işin zordu.
Ama karşı tarafı eleman kaçak ve ehliyetsiz ise çok fena üzerler.
Teşekkürler. Alkol kontrolü yaptırdım hala bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar