trafik cezaları madde 2918 değişti

Bence alkol konusunda birşey diyemem ama, ehliyet konusundaki cezalar çok. çünkü ehliyeti para ile alınabilen bir ülkede yaşıyoruz, bilinenlerden farklı bir şey yok kurslarda. Heleki ruhsat sahibine ve trafikten men etme cezası bence fazla, belki arac sahibinin haberi bile olmadan bu tarz cezalar yenilebilir.

Bence alkol konusunda birşey diyemem ama, ehliyet konusundaki cezalar çok. çünkü ehliyeti para ile alınabilen bir ülkede yaşıyoruz, bilinenlerden farklı bir şey yok kurslarda. Heleki ruhsat sahibine ve trafikten men etme cezası bence fazla, belki arac sahibinin haberi bile olmadan bu tarz cezalar yenilebilir.
kesinlikle katılıyorum.. ehliyet kursunda adam gibi arabayı veya motoru ogretseler neyse.. :) ehliyet cezası benim gözümde devlete para kapısı açmak için açılmış ceza kapısı 200 300 olsa anlıcaz 1400 nedir :D bir de diğer bakış açısı yakalanıcak cogu elemanda cezadan daha ucuz motorlar vardır eminim ... :D motoru satsa odeyemez.. neyse hayırlısı belki bir kaç apachi azalır 14 yaşında cocuğa motor veren ebebeyinler akıllanır..

al sana bır tayyıpcı daha mr.oocan hahahaha sen bana beddua etsen ne olur be sadece guluyorum coluk çocuklarla uğraşıyoruz burda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar