Trafik borcum var ehliyetimi verirler mi ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Afyonlu_Cash Hakkinda

Motosikleti:
Lifan Tay 100 - Dogan Slx 1.6. i.e

Ad Soyad:
Efecan.

Azimle deliyor adam engeli.... :queen:
Motosiklet net sitesi efsanesine aday gösteriyorum... :cat:

Alkol nedeniyle el konulan ehliyetlerin geri tesliminde vergi dairesinden borcu yoktur yazısı istiyorlar.Ancak sizin durumunuzda istenme ihtimali olabilir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramızda bir ara epey ateşli tartışma vardı :) belki görmüşsünüzdür.
Adıma özel konu açıp birsürü hakaret vs. etmişti.
Peki niye ? :D Ayna takması gerektiğinin söylediğim için :) Çok büyük ayıp ettim ona doğrusu ayna tak diyerek.

Ben 4 gözle Efecan ın diğer konularını ve hesaplarını bekliyorum :bounce:

Bilmezmiyim o ayıbı herkes görmüştür takipteyiz devamını bekliyoruz :)

Yanlış yaptın efecannnn:pl:

Bilmezmiyim o ayıbı herkes görmüştür takipteyiz devamını bekliyoruz :)

Yanlış yaptın efecannnn:pl:
Aslında önemsemedim baştada , sonradan abarttı işi:) Tadında bıraksaydı sorun yoktu :pr::p

keşke demekle olmuyor ama keşke bende bir daha motosiklete binebilsem :) canım oyle bir istiyor ki anlatamam ama olmadımı olmuyor işte biliyorsun durumu :(

Kaza yaptığını biliyorumda , bidaha binemeyecek kadar kötümüydü ya ?

Aslında önemsemedim baştada , sonradan abarttı işi:) Tadında bıraksaydı sorun yoktu :pr::p

Kaza yaptığını biliyorumda , bidaha binemeyecek kadar kötümüydü ya ?
aynen oyle gecen parçaların listesini cıkarttım motorun yarı fiyatından fazlası gidiyor hurdaya cıkartıcam galiba öyle görünüyor yapacak birsey yok :( bizimkilerde karşı olmaya basladılar kazadan sonra motosiklet yok artık filan dediler dinler miyim sence? :D

aynen oyle gecen parçaların listesini cıkarttım motorun yarı fiyatından fazlası gidiyor hurdaya cıkartıcam galiba öyle görünüyor yapacak birsey yok :( bizimkilerde karşı olmaya basladılar kazadan sonra motosiklet yok artık filan dediler dinler miyim sence? :D

Ben ogün sende o azimi gördüm :) motoru ayak üstü tamir ettin :)) Bırakır mı böyle bir insan, motoru :)

beko reel de denk gelmeyelim seninle. bir ikincisi erhan abi hobi yaptı ban atmayı. Hiç bişey etmesemde banlıyo bende anlamadım. Hem ben düzgünce soru sordm kardeş bu arada beko sana sormadım sadıc alttaki baglantıyı tıkla ve konumdan uzaklaş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------

[/COLOR]
Alkol nedeniyle el konulan ehliyetlerin geri tesliminde vergi dairesinden borcu yoktur yazısı istiyorlar.Ancak sizin durumunuzda istenme ihtimali olabilir.

Teşekkür ederim Bi yararlı Yorum sizden GElmiş. İnşallah borcun var diye ehliyet vermemezlik yapmazlar teşekkürler

Son düzenleme:
Verdilermi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:49 ----------

ehliyeti .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar