- Motosikleti
- SuZan
bordo klavyeli :sunny:
Saolasın sametBerkut'a bir + da bendenyanındayım dostum
![]()
Aramızda bir ara epey ateşli tartışma vardıbelki görmüşsünüzdür.
Adıma özel konu açıp birsürü hakaret vs. etmişti.
Peki niye ?Ayna takması gerektiğinin söylediğim için
Çok büyük ayıp ettim ona doğrusu ayna tak diyerek.
Ben 4 gözle Efecan ın diğer konularını ve hesaplarını bekliyorum :bounce:
keşke demekle olmuyor ama keşke bende bir daha motosiklete binebilsemSaolasın samet![]()
Keşke herkes cup a senin gibi binse ...
Ahahaha , epey güldüm :queen::flower:
Aslında önemsemedim baştada , sonradan abarttı işiBilmezmiyim o ayıbı herkes görmüştür takipteyiz devamını bekliyoruz
Yanlış yaptın efecannnnl:
keşke demekle olmuyor ama keşke bende bir daha motosiklete binebilsemcanım oyle bir istiyor ki anlatamam ama olmadımı olmuyor işte biliyorsun durumu
![]()
aynen oyle gecen parçaların listesini cıkarttım motorun yarı fiyatından fazlası gidiyor hurdaya cıkartıcam galiba öyle görünüyor yapacak birsey yokAslında önemsemedim baştada , sonradan abarttı işiTadında bıraksaydı sorun yoktu
r:
Kaza yaptığını biliyorumda , bidaha binemeyecek kadar kötümüydü ya ?
aynen oyle gecen parçaların listesini cıkarttım motorun yarı fiyatından fazlası gidiyor hurdaya cıkartıcam galiba öyle görünüyor yapacak birsey yokbizimkilerde karşı olmaya basladılar kazadan sonra motosiklet yok artık filan dediler dinler miyim sence?
![]()
Ben ogün sende o azimi gördümmotoru ayak üstü tamir ettin
) Bırakır mı böyle bir insan, motoru
![]()
bak herkes aynı seyi diyor sende bu azim varken hersey yaparsın diyorlar, kaza yapmasam yeter diye düşünüyorum![]()
Alkol nedeniyle el konulan ehliyetlerin geri tesliminde vergi dairesinden borcu yoktur yazısı istiyorlar.Ancak sizin durumunuzda istenme ihtimali olabilir.
Cidden gelsek napabileceksin çok merak ediyorumbeko reel de denk gelmeyelim seninle.
Cidden gelsek napabileceksin çok merak ediyorum![]()
Cupla ezecek. :queen:
Verdilermi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:49 ----------
ehliyeti .